Przejdź do forum
Niedziela z Narciar...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Niedziela z Narciarzem

28 Posty
13 Użytkownicy
1 Reakcje
4,042 Wyświetlenia

Wezmę 5% gdzie wpłacić na P-*?

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda Autor wątku
Mazurgda
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wpłacaj, założe jutro wątek z railingiem jak jest taka potrzeba

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Poszło od Bauneta przezjedno "t";p

Odpowiedz
Cytat
pianka
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. jak jest jeszcze to wezme 5% napisze ile doplacic z poprzedniego

Odpowiedz
Cytat
pianka
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. ? :)

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda Autor wątku
Mazurgda
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.[/SIZE
Siema,wypadlo mi cos i nie wiem kiedy wrocce do domu,moze o 19 a moze,23 wiec nie bede dzis gral wroce to zrobie zwroty. Przepraszaam ale nie moja wina pozdro

Odpowiedz
Cytat

Ja jeszcze nie dostałem zwrotu.

Daj znać kiedy wyślesz

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda Autor wątku
Mazurgda
PokerStrategist

polane

Odpowiedz
Cytat