Przejdź do forum
Niedziela 7.05 ze S...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Niedziela 7.05 ze Sparrowem

23 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
1,405 Wyświetlenia
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Goddamnit... złe procenty wam powysyłałem...
$ 13,55 3%
$ 18,06 4%
$ 22,58 5%
$ 27,10 6%
$ 31,61 7%
$ 36,13 8%
$ 40,64 9%
$ 45,16 10%

Tak powinno być przepraszam za zamieszanie, ale odeślijscie to co wam wysłałem, albo odejmijcie od tego swój procent i reszte odeślijcie.

Odpowiedz
Cytat
czowel
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

odesłana nadwyżka

Odpowiedz
Cytat
Flikers89
PokerStrategist

do mnie jeszcze nic nie dotarło :] także czekam cierpliwie, najchętniej prosiłbym zwrot na 888: Flikers89 jeśli się nie da to na pokerstars: Flikers.

Odpowiedz
Cytat