Przejdź do forum
Niedziela 15.04 Spa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Niedziela 15.04 Sparrow SOLD

26 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,104 Wyświetlenia
incasent
PokerStrategist

Napisane przez MightySparow

Nie dostałem ani potwierdzenia ani pieniedzy od incasenta wiec biore jego udzialy i zaczynam sesję.

?(
Napisałeś mi że minimum 3% , po czym 2 oddałeś komuś innemu ...

Odpowiedz
Cytat
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Na party nie zagram jak się spodziewałem. Mieli do mnie zadzwonić iod kilku dni czekam na telefon i mnic. Zagram za to Sunday Challenge na 888 90$ rebuy w sumie sam nie wiem czemu go nie dodałem do oferty.

Odpowiedz
Cytat
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Napisane przez incasent

Napisane przez MightySparow

Nie dostałem ani potwierdzenia ani pieniedzy od incasenta wiec biore jego udzialy i zaczynam sesję.

?(
Napisałeś mi że minimum 3% , po czym 2 oddałeś komuś innemu ...

Dałem dla ostatniej osoby bo było 2% left więc nie miał on opcji wziąć 3%.

Odpowiedz
Cytat
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

40k w 350k gtd i 25k w sunday challange

Odpowiedz
Cytat
Prince25
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
MightySparow Autor wątku
MightySparow
Elite Grinder

Cash w 350k gtd 288,48
Sunday Challenge 178,71
Zwrot za niezagranie na Party- Sunday challenge 107

$ 17,23 3%
$ 22,97 4%
$ 28,71 5%

Odpowiedz
Cytat