Przejdź do forum
Niedziela 06.05 now...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Niedziela 06.05 nowa oferta p* [87,5% left]

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
236 Wyświetlenia
mjeszko
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam i zapraszam do zapoznania się z moją pierwszą ofertą turniejową. Obejmuje ona niedzielne turnieje na platformie p* w dniu 06.05.2012r.

Ogólnie jestem graczem cashowym, więc grę postflop mam ok opanowaną. Ostatnio poświęciłem część czasu na naukę MTT. Grę preflop szkoliłem w turkach 180man na P* (odpowiednio turki za 2,2 2,5 i 7):

Co do MTT to narazie za dużo historii nie posiadam.

Oferta na niedzielę:

Cegły:
100% - 540$
...
10% - 54$
5% - 27$
2,5% - 13,5$

Zasady stackingu:
1) Pobieram 13% od ewentualnych wygranych
2) Przelewy przyjmuję tylko i wyłącznie na p* - mój nick to: weevil_got_U
3) Pieniądze odsyłam również tylko i wyłącznie na p* nie później niż 36h po zakończeniu ostatniego turnieju. W razie przekroczenia limitu transferu pieniędzy via p* ten czas może się wydłużyć.
4) O zakupieniu udziałów decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie. Proszę inwestorów o podawanie swoich nicków na p* gdyby zupełnie różniły się od tych tutaj!
5) W razie braku możliwości zagrania w którymś z turniejów z przyczyn losowych, wpisowe z tego turnieju/turniejów będzie traktowane jako wygrana.
6) Wygrane za eliminację graczy w turniejach Knockout oraz niewykorzystane rebuye traktuję jako wygrana, która również trafia do inwestorów.
7) Oferta dochodzi do skutku w momencie sprzedania wszystkich udziałów. Gdyby sprzedało się mniej udziałów, zastrzegam sobie prawo do odwołania, bądź też zrealizowania oferty, informując inwestorów w tym wątku przed rozpoczęciem pierwszego turnieju z oferty.

(Biorąc udział w stakingu akceptujesz powyższe zasady!)

Póki co proszę o rezerwacje udziałów, a wpłaty dopiero po sprzedaniu oferty (lecz nie później niż do niedzieli 6 maja godz. 12:00 ). Zapraszam do inwestowania! W razie jakichkolwiek pytań jestem do waszej dyspozycji w tym temacie, via zakładka "Ludzie" lub na blogu ;)

Feedback

Inwestorzy:

bart87 - 2,5%
mistrzwsadow - 10%

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
bart87
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

2,5% na zachete ;)

Odpowiedz
Cytat