Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
W linkach ponizej 2 ostatnie oferty, w pierwszej zamiescilem wykresy, linki do poprzednich ofert i co nieco o mnie:
Oferta:
Spoiler

Jest to orientacyjny rozklda sesji. Nie lubie grac sztywnie zaplanowanej sesji. Chce miec odpalana optymalna dla mnie ilosc stolow. Prioryte mają czerwone turnieje z PS i turnieje z 888.
Koszt sesji szacuje na 1800$.
Zagram okolo 70 mtt, co daje avg. BI 26$.
Po sesji zamawiam playing audit history z PS, zeby dokladnie policzyc BI. Arkusz dostepny dla inwestorow na zyczenie.
Pierwszenstwo rezerwacji maja "najwięksi" inwestorzy z poprzednich ofert. W szczegolnosci chodzi o: Flikers89, kmpk90, Radzio, Cumil, Gryzzlie, Rafakub, Winkel1989.
Prosze wplacac przy rezerwacji.
Jesli sprzedam <35% to zastrzegam sobie prawo do anulowania oferty.
Cegły:
2,5%- 45$
5%- 90$
10%- 180$
Warunki:
1. Sprzedaje max 45% udziałów.
2. Pobieram 0% od profitu <1k $
12% od profitu >1k $
20% od profitu >10k $
3. Niewykorzystane rebuy'e i add'ony również doliczam do profitu. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do wziecia wiekszej ilosci rebuy'i i ewentualnie doliczam je do kosztu sesji.
4. Najmniejsza cegla- 2,5%.
Przelewy przyjmuję na:
PS: mic.bie8945
888: DudeStaph
FTP: WontHurtYouDude
Mam Skrilla i Netka w $. Szczegoly na priv (powyzej 100$).
Inwestorzy:
Ja- 55%
winkel1989- 2,5%
gryzzlie- 2,5% paid
rafakub- 2,5% paid
cumil- 7,5% paid
Flikers89- 10% paid
dark1one- 5% paid
esbes- 2,5% paid (888)
animus05- 2,5% paid
HerrKoyot- 10% paid