Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nieaktualne

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
299 Wyświetlenia
thEdHermes

.

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
NumberOne1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
nie trzeba na 888 nic przewalutowywac. pogadaj z supportem jak wchodzisz w cashier to wyskoczy Ci okienko. na prosbe zmienia CI walute wplat i wyplat na $

zwalniam rega

Odpowiedz
Cytat
thEdHermes Autor wątku
thEdHermes

.

Odpowiedz
Cytat
thEdHermes Autor wątku
thEdHermes

.

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

.

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

.

Odpowiedz
Cytat
thEdHermes Autor wątku
thEdHermes

.

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wystawiasz ofertę na 15 sesji z rozpiski wynika, że chcesz grać 42gry na sesje czyli 630gry. Av buy in wynosi 10,3$ czyli wpisowe całkowite to 6489$. Zakładasz roll startowy 5k i możliwość reoladu 3k... troche spory bankroll. Moze sprobuj wystawić 15 x dzienną sesję z rozsądnym cutem.

Odpowiedz
Cytat
thEdHermes Autor wątku
thEdHermes

.

Odpowiedz
Cytat