Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Pierwsza oferta + wyniki z tego roku
Plan turniejowy:

Zasady:
Sesję rozegram dzisiaj (21 kwietnia - od 15:30)
Sprzedaję 50% udziałów (50% sam wykupuję, pozostałe 50% w wolnej sprzedaży).
O rezerwacji decyduje kolejność
Pobieram 19% profitu. W przypadku braku profitu, pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów
Niewykorzystane rebuye wracają do udziałowców. W przypadku potrzeby użycia większej ilości rebuyów niż przewidziane, pokrywam je z własnej kieszeni.
Zastrzegam sobie prawo do nierozegranie niektórych z powyższych turniejów (z powodu zbyt dużej ilości aktywnych turniejów, czy innych zdarzeń losowych). W takim przypadku mogę zarejestrować się do podobnego turnieju o innej godzinie (o takim samym lub mniejszym wpisowym). Niewykorzystane wpisowe, albo jej różnica oczywiście wlicza się do profitu.
Pieniądze proszę wpłacać od razu po zarezerwowaniu - w przypadku nie sprzedania całości, pieniądze zwracam koło godz. 16:00.
Sesję rozgrywam gdy sprzedam co najmniej 40% (z 50% wystawionych do wolnej sprzedaży)
Pieniądze proszę przesyłać na p* na nick ReeBroHan (dziad w avatarze)
Możliwość uruchomienia joinme.
Jeżeli wynikną jakiekolwiek kwestie których nie uwzględniłem, będę starał się je rozwiązać mając na pierwszym miejscu dobro inwestorów, oraz kierując się poczuciem sprawiedliwości.
Osobom które stackowały mnie w poprzednim stackingu pieniędzy jeszcze nie odsyłałem. Gdyby ktoś z Was chciał mnie stackować dzisiaj, proszę dajcie znać i wtedy odeślę różnicę, bądź całość (jeżeli nie byłoby takiej chęci).
Teraz uciekam od kompa, będę koło 15:00
Pozdrawiam!
Inwestorzy:[100/100]
Rebusik - 50%
wlod4000 - 10%
asiarat - 10%
xiondz77 - 10%
Dinde - 10%
HollyGrail - 10%