Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej,
Tym razem wystawiam ofertę na turnieje grane podczas środowego treningu.
Tak więc każdy z inwestorów będzie mógł w każdej chwili śledzić (od momentu rozpoczęcia treningu) jak wygląda aktualna sytuacja
Plan turniejów: (trening będzie prowadzony do zakończenia ostatniego z turniejów)
Zasady:
1. Sprzedaję 100% z prawem do zachowania 20% z profitu. W przypadku braku profitu wygrane pieniądze wracają w pierwszej kolejności do inwestorów, w/g % udziału w inwestycji.
2. Jeżeli omyłkowo zostanie zarezerwowane ponad 100%, nadwyżka bez względu na wynik sesji wraca do inwestora.
3. Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń.
4. Pieniądze będą odsyłane do inwestorów do 24h od czasu skończenia sesji, chyba że inwestor zdecyduje się na partycypowanie w kolejnej sesji. Wyjątek stanowi sytuacja, w której zostanie przeze mnie przekroczony limit transferów, wtedy odesłanie pieniędzy nastąpi w najbliższym możliwym terminie.
5. Jeżeli wyniknie jakaś kwestia, która nie została przeze mnie wcześniej przewidziana, będę się starał rozstrzygnąć taką sytuację mając na względzie na pierwszym miejscu dobro inwestorów.
Zachęcam do zakupów
Płatności możliwe przez soft P* (sn p* - TimotheeS ) ewentualnie MB (tutaj proszę o kontakt skype/pm)
Dostępne paczki:
100% 915,20 $
50% 457,60 $
25% 228,80 $
20% 183,04 $
15% 137,28 $
10% 91,52 $
5% 45,76 $
2% 18,30 $
Rezerwacje:
100
----------------------------------------
stali inwestorzy:
Kinch123 - 20% zapłacone
Kaczmarol - 2% zapłacone
arianik - 2%
Poza forum - 20% zapłacone
Poza forum 2 - 3% zapłacone
GoodFake - 2% zapłacone
givenchy21 - 2% zapłacone
Avestan - 10% zapłacone
NuberOne1 - 20% zapłacone
----------------------------------------
oooigo - 2% zapłacone
piotereczek - 5% zapłacone
MaNTissS - 12% zapłacone
*jeżeli któryś z inwestorów chciałby być dopisany/usunięty z powyższej listy - proszę o info na skype/PM
W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu przez PM lub przez skype: z_holak!