Przejdź do forum
MTT sb 14.06 i nd 1...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT sb 14.06 i nd 15.06 na p* -anulowane

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
362 Wyświetlenia
surud7
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Kolejna oferta, 2 dni na p*, razem 31 mtt, dobranych tak zeby grac spokojnie i mam nadzieje z duzym zyskiem dla wszystkich :)

Feedback

Wykres-wyniki tegoroczne na p*:

Wykres - wyniki tegoroczne na IPN:

Oferta sobota:

Oferta niedziela:

dodaje w sb MM-23 $1+r [3xturbo 150k GTD] - 13,10$
dodaje w nd MM-33 $2+r [2xturbo 50k GTD] - 14,20$

Suma 1 153,60$ zaokrąglam do 1 150 $

Sprzedaję 80% udziałów

Kwoty udziałów:
50% $575,00
20% $230,00
10% $115,00
5% $57,50

Pobieram:
0% przy braku profitu
15% przy proficie <5k
20% przy proficie >5k

Zasady:
1. Przelewy na P* na nick: Surud
2. W przypadku innego nicka na P* niż tu na forum proszę o informację w momencie przelewania.
3. Najmniejsza cegiełka to 5%.
4. Proszę przelewać $ w momencie rezerwacji - jezeli sprzeda się ok 50% to zagram tylko sesje w sb lub w nd - zaleznie od decyzji inwestorów.
5. Nie wykorzystane rb i ad oraz kasa z knockoutu doliczana do profitu.
5. Zobowiązuję się do szybkiego rozliczenia po stakingu (max 24h).
6. Wszelkie sugestie mile widziane.
7. Gwarantuje zwrot 20% wkladu inwestorów gdyby sesja poszla mega marnie

Inwestorzy:
50/100

Ja 20% - zapłacone
cumil 10%
Sotartu 10%
kattskill - 5%
tomek_gollob 5%

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Sotartu
BlackMember

A dorzucisz 23 i 33 MM event? To wezme 10%:)

Odpowiedz
Cytat
cumil
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

dla mnie 10%

Odpowiedz
Cytat
surud7 Autor wątku
surud7
PokerStrategist

Napisane przez Sotartu
A dorzucisz 23 i 33 MM event? To wezme 10%:)

dorzucilem, 3mam za słowo:)

Odpowiedz
Cytat
surud7 Autor wątku
surud7
PokerStrategist

UP!

poniewaz czas sie konczy a % zostalo duzo do sprzedania wiec dokonuje 2 zmian na korzysc potencjalnych inwestorow:

- zmniejszylem pobierany przeze mnie % od profitu oraz zwiekszylem zakres po ktorym ten % rośnie

- pkt.7 zasad - czyli gwarantuję 20% zwrotu wkladu inwestorów gdyby sesja poszla mega marnie

Odpowiedz
Cytat
kattskill
PokerStrategist

5% zapłacę dziś 17-18

Odpowiedz
Cytat
marseb
Oldschool Grinder

5 % Dla Tomka Golloba

Odpowiedz
Cytat
Sotartu
BlackMember

Jak grasz sesje bo nie wiem czy wplacac?

Odpowiedz
Cytat
surud7 Autor wątku
surud7
PokerStrategist

wlasnie mialem pisac pytanie - czy grac sama sb lub nd i czy podtrzymujecie przeliczone udzialy czy taka opcja was nie interesuje

i jezeli 1 dzien to ktory (sadze ze nd lepiej)

edit: sotartu - priv

edit: czekam na decyzje lub jeszcze deklaracje dodatkowe do 17.00 (teraz startuje 2 pierwsze turnieje z oferty) jezeli do tego czasu nic sie nie zmieni to oferte anuluję. Jestem sklonny wziasc 50% calosci na siebie wiec jezeli znajda sie inwestorzy lub obecni zwieksza swoje udzialy to gram calosc.

edit: niestety staking odwolany.

plus tego zamieszania taki, ze juz wiecej wiem co bylo zle w poprzedniej ofercie, ta bylo dosyc pozno wystawiona i tez wymagala zmian w trakcie

Odpowiedz
Cytat