Przejdź do forum
MTT Grinder Friday ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MTT Grinder Friday SOLD

24 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
604 Wyświetlenia
Grinder23 Autor wątku
Grinder23
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

55 holdem

AQ<KK

You finished the tournament in 50th place. A USD 96.58 award has been credited to your Real Money account.

33cubed wlasnie sie MOCNO skrocilem AJ<AQ

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

nie pyklo nic.

16,5
You finished the tournament in 34th place. A USD 40.50 award has been credited to your Real Money account.

Ale rly zadnego flipa chyba nie wygralem o jakas wieksza pule xD

Odpowiedz
Cytat
Grinder23 Autor wątku
Grinder23
Elite Grinder

oke zeby juz nie mieszac to poprostu odesle za dzisiaj normalnie.

35,91+261,87+41,34+170,64+96,58+40,50+16,1=662,94=663

10%=66,3
35%=232,05
5%=33,15

Śle.

Dzieki za staking, jutro odpoczywamy ale za Niedzielaaaaaa....

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
sfera69
Poker Player

chyba tu nikogo nie bylo zeby Ci powiedzial, ze satysfakcjonujace bylyby 3 shipy za 3 ostatnie turnieje

Odpowiedz
Cytat