Przejdź do forum
Mtt 21.10.2011 - a...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Mtt 21.10.2011 - anulowano

2 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
351 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback

Witam wszystkich.Chciałbym dziś zaproponować staking mtt. Jest to moja pierwsza oferta. Mam nadzieję że będziecie nią zainteresowani.Sprzedaję 100 % udziałów z prawem do zachowania 15 % profitu. Tylko w przypadku gdy wpisowe się zwróci. Pozdrawiam i zachęcam do kupna udziałów.

Uploaded with ImageShack.us

Cegiełki (najmniejsza 5%)

100 % - 196.30
50% - 98.15
20% - 39.26
10% - 19.63
5% - 9.82

Płatności tylko na PokerStars na konto Iamzmrol.
Przy wpłacie proszę o podanie w tym wątku z jakiego konta poszły $$.
Gram tylko w przypadku sprzedania całości pakietu w innym przypadku odsyłam kasę.

1 odpowiedź
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Anulowano - zbyt duża ilość inwestorów :)