Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Link do Feedbacku:
Witam,
po tym jak wczoraj znowu sobie poshotwalem i dostalem w dupe doszedlem do wniasku zeby wziac sobie Staking, bo jak gram na Stakingu ani nie robie glupich Shotow ani nie tiltuje, bo szanuje obca kase.
Dlatego wstawiam oferte na Longterm Staking.
Bede gral NL100-1000, z czego >80% bede gral na NL100-400.
Gram od zaleznosci stolika albo z 35bb albo 40bb, schodze jak mam double upa albo jak jest dobry stolik to gram dalej.
Ile potrzebuje na granie?
Patrzac ze avg BI bedzie nie wyzsze niz te 140$ do NL400, to wydaje mi sie ze 50 takich stakow, wiec 7000$ jest wystarczajace, NL1k bede shotowal tylko przy BR >5000$.
Longterm znaczy u mnie 100.000 rozdan, mam aktualnie dosyc duzo do roboty wiec domyslam sie ze nawet i do dwoch miesiecy moze to potrwac, ale raczej do konca czerwca powinienem sie easy wyrobic.
Winningsy sa 60%/40% dla Stakerow, RB jest moj, ale jezeli mial bym skonczyc na minusie to 50% RB idzie na rekompensate straty (oczywiscie jezeli jest -1000$ a RB 3000$ to 1000$ rekompensuje).
Tutaj moj wykres:
50% biore sam, zeby tez grac pod Winrate, a nie tylko pod RB
Wiec mam do sprzedania 50%
Mozna mi kase wyslac w $ na neteller.
Jezeli ktos chce jakis scan jakiegos dowodu czy cos, nie ma sprawy, raczej kazdy wie kim jestem w RL, wiec easy.
Min. 10% od osoby