Przejdź do forum
MicroSunday - przem...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

MicroSunday - przemasso

31 Posty
11 Użytkownicy
2 Reakcje
3,252 Wyświetlenia
przemasso Autor wątku
przemasso

A tak, zapomniałem.

Jestem już widoczny?

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Jak do tej pory idzie słabo. Jeden ITM w turnieju za 22$ i tuż po bublle'u odpadnięcie po suckoucie

Spoiler

Poker Stars, $20 Buy-in (500/1,000 blinds, 125 ante) No Limit Hold'em Tournament, 9 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Hero (SB): 13,260 (13.3 bb)
BB: 8,211 (8.2 bb)
UTG+1: 15,753 (15.8 bb)
UTG+2: 24,643 (24.6 bb)
MP1: 13,241 (13.2 bb)
MP2: 19,489 (19.5 bb)
MP3: 23,686 (23.7 bb)
CO: 5,092 (5.1 bb)
BTN: 51,316 (51.3 bb)

Preflop: Hero is SB with A Q
5 folds, CO raises to 4,967 and is all-in, BTN raises to 51,191 and is all-in, Hero calls 12,635 and is all-in, BB folds

Flop: (33,362) 7 4 6 (3 players, 3 are all-in)
Turn: (33,362) 3 (3 players, 3 are all-in)
River: (33,362) T (3 players, 3 are all-in)

Results:

Spoiler

33,362 pot
Final Board: 7 4 6 3 T
Hero showed A Q and lost (-13,260 net)
CO showed K Q and lost (-5,092 net)
BTN showed K T and won 33,362 (20,102 net)

Zostało kilka fajnych staczków. Mam nadzieję, że się coś z tego urodzi.

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Jest FT w turnieju 4,4 2R1A. Mam 2 stack tylko szkoda, że tak mało osób w nim grało, ale może się uda wyciągnąć sesje na +.

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Sesja uratowana. Na oko wyszło w okolicy b/e ze wskazaniem na niewielki plusik. Rozliczę jutro wszystko.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Sprawdzcie czy dobrze policzyłem, bo pierwszy raz to robię :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Polane. Polecam się na przyszłość :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Disturb22

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Planujesz jakis staking w najblizszej przyszłości? :)

Odpowiedz
Cytat
przemasso Autor wątku
przemasso

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Może wystawie, na któryś dzień w czasie świąt.

Odpowiedz
Cytat
elektrofu

jak będziesz wystawiał to dyszkę wezmę.

Odpowiedz
Cytat
Disturb22

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Ja też chętnie bardzo do 20-25$

Odpowiedz
Cytat
lalaeth

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. ja tez chetnie wezme 5-10%

Odpowiedz
Cytat