Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Chce grac te bb on demand i10$ slabi gracze. nie wielki field, do twgo
bb3,3 bb4,4 bb5,5 bb11(max binarazie)
Wszystkie normalne pko powyzej 3do 11$
bounty hoty tak samo do 11$
I jakies inne zoom pko czy cooldowny itp do11$ i narazie nie gffrac zadnychsatek nawetdo 16,5 22 czsy 33
Na stronie z blogami jest moj blog i tam opisywalbym wyniki i pisal co sie dzaieje.
Ogolnie gram juz kilka lat nick to buuurrr1017 na 888 mialem chyba z 9k+ kolo 30roi , starsy +2 a na gg -5k ale roi mam 12%, minus dlatego ze jak wygrywam w mtt powiedzmy do 20$ ale grałem sporo po 80 100 200 nawet 500 czasami.
Teraz mam w miare dobra prace wiec na wyniki pokorowe nie ma cisnjenia,chcialbym wygrywac reguralnie w tych mtt bo jak gram to widze ze mam sporego eadea.
Zamierzam grac 3-4 razy w tyg po min 5-7h plus na weekend prawie cala niedziele. Akurat mam 2 tygodnie wolnego wiec spoko by było teraz zaczać
Chce sprzedac 50% udziałow czyli 500$, Gram rowne 3 miesiace po czym robimy rozliczenie.
10%-50$
20%-100$
100%-500$
Profit dzielimy 50/50
Zapraszam do wyrazania opini oraz zainwestowania gdy ktoś ma taką chec.
Wplaty najlepiej na ps buuurrr1017 lub skrill michalmichura11@wp.pl
Pozdrawiam.