Przejdź do forum
Malta live - Mega P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Malta live - Mega Poker Series 2015 [SOLD - RAIL]

35 Posty
14 Użytkownicy
3 Reakcje
3,314 Wyświetlenia
rafalk100
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wpłace dzisiaj 19-21 , gl :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Hajsy są, jutro o 15:00 wjeżdzam w 1B. Na stronie MPS jest live coverege, jest też stream z tv table.
Jeżeli ktoś nie wie jak się nazywam to pisać na skype: ikcero. glgl

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

75min break, mam 131k - av. 93k.
Po przerwie 2,5 level-a do końca dnia.

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Zawinięte 185.400 na jutro, CL stolika z 1b (y)

Odpowiedz
Cytat
nightmaare
PokerStrategist

Ilu zostało, ilu w ITM :)

Podglądam z ciekawości, żadnego stejka nie było :)

Odpowiedz
Cytat
TEIGREKPE
Oldschool Grinder

Napisane przez Ikcero
Zawinięte 185.400 na jutro, CL stolika z 1b (y)

Czyli dalej facisz, oby tak dalej :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
tematznany
Oldschool Grinder

Nieźle nieźle. Szkoda że nie mam %%%

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Po przerwie idziemy na featured table, można podejrzeć na streamie... Szkoda, że shorcik 80k

Odpowiedz
Cytat
Cyjus
PokerStrategist

Jest jakis delay na streamie ? Czy w miare live jest ?

Odpowiedz
Cytat
lalaeth
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. macie link na streama ?

Odpowiedz
Cytat
Cyjus
PokerStrategist
lalaeth
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Dzięki :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Cyjus
PokerStrategist

No i dupa... ;/

KK<AK

Głupie pytanie ale i tak je zadam - dzisiejszego side eventa już grać nie będziesz ? Nie wiem jaka jest ich struktura bo strona MPS'a strasznie kuleje. Zakładam że już tylko jutro można Ci kibicować...

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Tel padł, grałem side-a po tym oucie. Z 30k startowych bylo nawet 70k po kilku h, ale TT<AA do fiszki...
Field był przyjemny za to, przynajmniej moje stoły więc jutro raczej też odpalam.

Odpowiedz
Cytat
Ikcero Autor wątku
Ikcero
Oldschool Grinder

Torba, JJ<AA i pograne na Malcie... Szkoda ME najbardziej, bo Day2 bardzo dobrze zacząłem. Do nastepnego

Odpowiedz
Cytat