Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Witam. Do sprzedania mam paczkę MTT na starsach. Jest to moja 7 oferta. 4 poprzednie zakończyły się profitami , 2 zakończyly się stratą -12% i -15,5 % . Jestem odkryty na sharkscope, więć moje wyniki można tam sprawdzić.
:diamond:Sprzedaje 60%
Niewykorzystane Rebuye idą do profitu
:diamond:Nadmiarowe pokrywam z własnej kieszeni
:diamond:Wszystkie Ko ida do profitu
:diamond:W przypadku braku profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
Pobieram 15% profitu.
:diamond:Wpłaty przyjmuje na P* , Ftp 111Smokie111, ewentualnie mb(usd) i Netter(usd) (oba priv)
:diamond:W przypadku braku profitu pieniądze w pierwszej kolejności wracają do inwestorów.
Poza turniejami z sheudle gram turnieje o mniejszym bi za swoje. Nie przekraczam 12 stołów. Naturalnie priorytet maja turnieje z oferty.
Jeśli ktoś widzi turnieje, które uatrakcyjniłyby ofertę i warto dodać je do paczki zachęcam do propozycji.
Gram gdy sprzeda się 40%
Oferta:

:diamond:W razie rezrwacji prosze pisac czy opcja z RS czy też bez.
:diamond:Co do kosztu cegieł zadecyduje liczba osob bardziej przychylnych ktorejs z opcji.
:diamond:Jeśli inwestorzy z przeważajacą liczbą % będą za Rs - wykupie udziały(tzn. różnicę $ między opcją 1 i 2 ) osób nie przychylnym tej opcji.
Ja-36% - rs
majkiel - 20%
-rs
poza forum - 10%
-rs
inkasent - 10%
- rs
lukerso2123 - 4%
- rs
elo172 - 5%
-rs
tomekpe - 15%