Przejdź do forum
Majowa Niedziela 12...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Majowa Niedziela 12.05 - sold

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
335 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam :f_biggrin:. Z okazji zbliżającej się inauguracji SCOOP na ps chciałbym przedstawić Wam ofertę na najbliższą niedzielę. O mnie: na codzień jestem graczem cash, specjalizuję się w odmianie FR. Obecnie gram NL100 i NL200 na platformie ps oraz NL100 SH w sieci Microgaming. Moje wyniki możecie zobaczyć na blogu który prowadzę na pokerstrategii.

TATA na etacie NL100FR

Dla tych którzy nie mają czasu wrzucę wykres z kwietnia:

Jeśli chodzi o MTT to gram je głównie w weekendy kiedy mam trochę więcej czasu. Rejestruję się głównie do turniejów w przedziale 11-55$ oraz w niedziele zdarza mi się grać SM oraz SW. Wrzucam moje wyniki z sharkscope:

Dlaczego wystawiam stacking. Powód jest prosty , chciałbym zagrać eventy medium SCOOP ponieważ widzę w nich ogromne value. Tym bardziej pierwszy dzień serii przyciągnie napewno mnóstwo rekreacyjnych graczy. Aby uatrakcyjnić ofertę dorzucam kilka regularnych MTT.

Oferta:

17 00 SCOOP 27$
17 00 SCOOP 215$
20 30 SCOOP 27$
20 30 SCOOP 215$

Regularne :

18 00 BIGGER 22$
18 30 HOTTER 11$
19 00 BIGGER 109$
19 30 HOTTER 16.50$
19 30 SUNDAY STORM 11$
20 00 BIGGER 11$
20 30 HOTTER 75$
21 00 BIGGER 55$
21 30 HOTTER 55$

Total : 849.50- 850$

Warunki :

- sprzedaję 60% udziałów
- ponieważ jest to moja pierwsza poważniejsza oferta , w przypadku profitu pobieram 10% od zysku

Feedback: wera1012

Cegły:
10% 85$
5% 42.50$

Wpłaty przyjmuję na ps nick: wera1012

Rezerwacje:

wera1012 - 40% :club:
mrfa -10% :club:
gregor7878-30% :
dulek 20%

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Mrfa11
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

10% r****z

Odpowiedz
Cytat

30%

Odpowiedz
Cytat
dulek
Oldschool Grinder

20%

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Niestety total torba, 0 ITM własnie out ze scoopa QQ na KK na 20bb, nic sie dzisiaj nie dało zrobic.

Odpowiedz
Cytat