Przejdź do forum
Majorsy + krzaki 10...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Majorsy + krzaki 10-15.07 [sold]

18 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,150 Wyświetlenia
TimotheeS
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Elo!

feedback

Wystawiam kolejną ofertę od 10.07 do 15.07 (wtorek-niedziela).

Plan wygląda następująco:

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

total bi 5994,70$, zaokrągliłem do 6000$, 5,30$ doliczone do profitu.

100% 6k
20% 1,2k
15% 900
10% 600
5% 300
1% 60

Zasady:
1. Sprzedaję 100% udziałów.
2. Gram gdy sprzedam całość
3. Pobieram 20% od ewentualnego profitu.
4. Wplaty przyjmuję na 888, Party, P*: TimotheeS, Neteller - (na priv).
5. Po wpłacie proszę o info w temacie, żebym nikogo nie ominął.
6. Wyniki z każdego dnia będę podawał tutaj (spoiler w tym poście) i rozliczamy sie na końcu również tutaj.
7. Jeżeli wynikną jakiekolwiek kwestie nie uwzględnione przeze mnie tutaj, będę starał się takowe rozstrzygnąć mając przede wszystkim na względzie dobro inwestorów.
8. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.
9. Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn nie rozegram któregoś z eventów, BI z tego turnieju idzie w całości spowrotem do inwestorów, lub też rozegram ten turniej w najbliższym możliwym terminie.
10. Niewykorzystane rb wracają do inwestorów.

Jeżeli coś jest niejasne, brakuje jakichkolwiek informacji, pytajcie śmiało :)

Rezerwacje:

100/100

10% - xxx :f_thumbsup:
15% - Izabela2 :f_thumbsup:
5% - Kinch :f_thumbsup:
15% - N4kai :f_thumbsup:
35% - dejwu - 476,99$ do dopłaty
5% - darogio :f_thumbsup:
6% - coorchuck :f_thumbsup:
2% - asiarat :f_thumbsup:
1% - Mocnym :f_thumbsup:
4% - Sotartu :f_thumbsup:
2% - db1987 :f_thumbsup:

:f_thumbsup: - zapłacone

skype - z_holak - w razie jakiś dodatkowych pytań :)

PODSUMOWANIE:
Dzień 1 - wtorek

Spoiler

Dzień 2 - czwartek

Spoiler

Dzień 3 - sobota

Spoiler

Dzień 4 - niedziela

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
17 odpowiedzi
Mocnym
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Potwierdzam.

Odpowiedz
Cytat

potwierdzam
GL

Odpowiedz
Cytat
Sotartu
BlackMember

Potwierdzam. Kasa poszla. Jestem chetny na dodatkowe procenty..

Odpowiedz
Cytat

Witam,

mógłbyś sprecyzować, na jakim poker roomie w sieci Ongame będziesz grał te turnieje? Przypominam, że stacking może odbywać się tylko na poker roomach będących naszymi partnerami.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
cumil
Oldschool Grinder

jakby cokolwiek się zwolniło to wziąłbym do max 7%

Odpowiedz
Cytat
db1987
PokerStrategist

potwierdzam

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Napisane przez dohpaZ
Witam,

mógłbyś sprecyzować, na jakim poker roomie w sieci Ongame będziesz grał te turnieje? Przypominam, że stacking może odbywać się tylko na poker roomach będących naszymi partnerami.

Pozdrawiam.

prawdopodobnie bwin, możliwe jednak że europoker

Odpowiedz
Cytat
N4kai
BlackMember

Poszła kasa; czy tylko ja mam wrażenie, że powyższe pytanie jest bezsensowne bo i tak zagrasz tam gdzie będziesz mieć ochotę i nie da się tego w żaden sposób sprawdzić, ważne by turnieje się zgadzały _ugly:

Odpowiedz
Cytat
coorchuck
Oldschool Grinder

potwierdzam

Odpowiedz
Cytat
Mocnym
Oldschool Grinder

Napisane przez N4kai

Poszła kasa; czy tylko ja mam wrażenie, że powyższe pytanie jest bezsensowne bo i tak zagrasz tam gdzie będziesz mieć ochotę i nie da się tego w żaden sposób sprawdzić, ważne by turnieje się zgadzały _ugly:

Jasne, ale ordnung musi być _biggrin:

Odpowiedz
Cytat
piachu01
BlackMember

Napisane przez dohpaZ
Witam,

Pozdrawiam.

haha komedia psa trwa dalej:D

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Niezły run dziś :facepalm:

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $400(BB) Pacific
Hero ($5,175)
BB ($12,820)
UTG ($7,187)
UTG+1 ($6,952)
UTG+2 ($29,307)
MP1 ($9,408)
MP2 ($20,308)
CO ($19,974)
BTN ($25,834)

Dealt to Hero K♦ K♠

fold, fold, fold, MP1 calls $400, fold, fold, BTN raises to $1,080, Hero raises to $5,135 (AI), fold, fold, BTN calls $4,055

FLOP ($11,430) 4♠ 6♥ 7♥

TURN ($11,430) 4♠ 6♥ 7♥ 3♣

RIVER ($11,430) 4♠ 6♥ 7♥ 3♣ Q♣

BTN shows 5♠ 8♠
(Pre 19%, Flop 96.7%, Turn 100.0%)

Hero shows K♦ K♠
(Pre 81%, Flop 3.3%, Turn 0.0%)

BTN wins $11,430

challange 109$ - powyżej, to tak na podsumowanie, cały dzień mniej więcej tak wyglądał, po wejściu ante praktycznie prawie żadnego stackoff nie wygrywałem.
Skeszowany tylko b11 (niecałe 20$) i 120$ zwrotów za rebuye.
Sick.

Mam nadzieję, że w czwartek będzie lepszy run i w sobotę i niedzielę będzie można już tylko profit powiększać.

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Czwartek z niewielkim profitem. Mogło by być sporo lepiej, ale brak run gooda w late trwa.
Miałem dziś sft w 109$ na party i 33$+r i 16,5$+r na wh, 3tbl left w Big109, FT w 22$+r na ongame (ale bez szipa, w zasadzie można powiedzieć, że tylko mincash). Wszędzie na koniec albo cooler albo flip w plecy. Trudno. Oby sobota i niedziela były lepsze.
Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Sobota wyszła na mały plus, choć mógł być sporo większy, 2x ft - Monsoon i 55$ fo na party, ale niestety bez szipa. Zamiast 16,5$+r na WH, którego nie było, zagrałem 109$ fo, różnicę w BI pokrywając tymi $ co miały być do zwrotu(5,30$) i resztę od siebie.

Dziś największe turnieje, mam nadzieję, że w końcu złapię jakiś konkretniejszy run na deepie.
GL me!

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

SWUP już nie szipne:

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $250(BB) Poker Stars
SB ($12,313)
Hero ($4,264)
UTG ($19,621)
UTG+1 ($26,556)
UTG+2 ($12,140)
MP1 ($10,000)
MP2 ($19,280)
CO ($7,043)
BTN ($8,746)

Dealt to Hero K♠ K♣

fold, fold, fold, fold, fold, CO raises to $512, BTN calls $512, SB calls $387, Hero raises to $4,239 (AI), fold, BTN calls $3,727, fold

FLOP ($9,727) 8♦ 2♣ 4♠

TURN ($9,727) 8♦ 2♣ 4♠ Q♠

RIVER ($9,727) 8♦ 2♣ 4♠ Q♠ J♦

BTN shows 4♦ 4♥
(Pre 20%, Flop 91.1%, Turn 95.5%)

Hero shows K♠ K♣
(Pre 80%, Flop 8.9%, Turn 4.5%)

BTN wins $9,727

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Jutro wrzucę podsumowanie, ale cholernie słaby run dziś. skeszowane jakieś 300$
Nic się nie utrzymywało z ważnych spotów.
Total wyszło jakieś 55% zwrotu.

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS Autor wątku
TimotheeS
Elite Grinder

Elo.
Niestety tym razem w niedzielę kompletna porażka. Nie chcę wrzucać rozdań z połamanymi asami itp, bo tonie ma sensu, po prostu wczoraj to nie był mój dzień. W 108$ cubed na ongame też grało mi się dość przyjemnie ale kilka spotów gdzie lepsze ręce mi się nie utrzymały zadecydowało że skończyłem na bubble zamiast przy bubble być cl.
Dziś jeszcze wystawię kolejną ofertę, jedna rzecz będzie w niej zmieniona, ale to już opiszę szerzej w nowym temacie.
Dzięki wszystkim za zaufanie i mam nadzieję, ze w kolejnym podejściu wpadnie coś grubego.

3183,79$ do zwrotu za ten staking.
Pozdro!

Odpowiedz
Cytat