Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ukończyłeś turniej na 18y miejscu. Nagroda w wysokości 15,85 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 9y miejscu. Nagroda w wysokości 22,46 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 90y miejscu. Nagroda w wysokości 37,16 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 7y miejscu. Nagroda w wysokości 46,24 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 34y miejscu. Nagroda w wysokości 210,16 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 52gi miejscu. Nagroda w wysokości 30,62 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 204y miejscu. Nagroda w wysokości 100,35 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 3ci miejscu. Nagroda w wysokości 157,22 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
Ukończyłeś turniej na 49y miejscu. Nagroda w wysokości 82,90 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.
KO - 12.5$
rebuy - 20$
Total: 735.46$
2.5% - 18.39$
5% - 36.77$
7.5% - 55.16$
10% - 73.55$
Odsyłam do tych, którzy nie mają cegieł na jutro.
Żygran...