Zgodnie z prośbami zrobiłem rezerwacje według udziałów w ostatnim niedzielnym stejku - proszę dać znać co i jak.
Z perełek tym tygodniu mamy zakończenie miniFTOPSów, a zatem jest szansa żeby shipnąć naprawdę grubo i skapitalizować na wysypie fishy jaki na pewno będzie miał miejsce na FTP z tej okazji.
Wyniki
Spoiler

Oferta

Warunki oferty:
- Sprzedaję do 60% udziałów. Gram w przypadku sprzedania >50% do momentu rozpoczęcia sesji.
- Kasę można wpłacać od razu na:
- PokerStars: madavaster
- FTP: romanoSopranoJeśli ktoś woli Neteller, również jestem otwarty na taką opcję (priv).
- Decyduje kolejność zgłoszeń
- Kasę odsyłam możliwie szybko, gdy tylko na spokojnie sporządzę podsumowanie sesji.
- Pobieram 13% od profitu. 16% w przypadku profitu >10k.
- Niewykorzystane rebuye/re-entry idą do profitu.
- Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie zarejestruję się do danego turnieju (nie chcę grać zbyt wielu turków w jednej chwili), jego BI wraca.
- Minimalna cegła to 1% . Ceny cegiełek poniżej:
100% = $1200
10% = $120
5% = $60
1% = $12
W razie pytań zapraszam na priv lub można się ze mną z łatwością skontaktować na Skype: madavaster1
Spoiler
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Inwestorzy
Zapłacone:
Ja: 40%
rataj: 10% (paid)
incasent: 4% (paid)
lukerso2123: 1% (paid)
tomekpe: 5% (paid)
adamsug: 3% (e....l na FTP) (paid)
Balalajek : 5% (wpłata od Jokeratore na FTP) (paid to jokeratore)
plushack: 5% (5...3) (paid)
CiapekAA: 1% (budda..7) (paid)
Orlo007: 3% (paid)
dew: 1% (d...3) (paid)
dark1one: 6% (paid)
rambo333: 6% (z...3 na FTP) (paid)
kajot: 10% (paid)