Z okazji specjalnej serii turniejowej podobnej do TCOOP, tyle że lower stakes i na P.FR wystawiam niniejszą ofertą. Z jego schedule wyciąłem tylko najdroższe eventy, a dla wyrównania ceny paczki dorzuciłem bonusy, w tym poniedziałkowy deepowy turniej cubed.
Wyniki
Spoiler

Oferta
FLASH series
Bonusy

Warunki oferty:
- Sprzedaję do 70% udziałów. Gram anyway.
- Kasę można wpłacać od razu na:
- PokerStars: madavaster
- Neteller (na priv)
- Chwilowo wolę te kanały od FTP. - Decyduje kolejność zgłoszeń
- Kasę odsyłam możliwie szybko, gdy tylko na spokojnie sporządzę podsumowanie sesji.
- Pobieram 11% od profitu. 14% w przypadku profitu >10k.
- Niewykorzystane rebuye/re-entry idą do profitu.
- Jeśli z jakiegokolwiek powodu nie zarejestruję się do danego turnieju, jego BI wraca.
- Minimalna cegła to 1% . Ceny cegiełek poniżej:
- W celu chociaż minimalnego zniwelowania faktu, że przyjdzie mi pocierpieć na przewalutowaniach związanych z PokerStars.FR, stosuję minimalny spread przy przeliczaniu EUR/USD na tym roomie (1,42/1,40).
100% = $1000
10% = $100
5% = $50
1% = $10
W razie pytań zapraszam na priv lub można się ze mną z łatwością skontaktować na Skype: madavaster1
Spoiler
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Inwestorzy
Zapłacone:
Ja: 38%
tomekpe: 10% (paid)
kajot: 10% (paid)
incasent: 5% (paid)
xiondz_77: 10% (paid)
Olorion: 10% (Olorionek) (paid) (zwrot pomyłkowo w 2 transferach)
DoraWNS: 1% (r...a) (paid)
ksiadz87: 5% (87******87) (paid)
russeli: 2% (rafik295) (paid)
rataj: 4% (paid)
adamsug: 5% (paid)