Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback: [klik]
O mnie:
Witam serdecznie! Nazywam się MagicRiver53 i specjalizuję się głównie w grach turbo na micro stawkach: 45man 1.5-3.5$. Czasami dodatkowo dopalam do sesji turnieje 5$ 90man turbo prog KO. Grywam również sng non turbo 18 man 6-max. Zazwyczaj grywam 3-4 sesje po 7-9 godzin w tygodniu przy ok 12 stołach.

Bankroll startowy: 750$
Wpłaty na:
PokerStars: MagicRiver53
Warunki:
sprzedaję 100% udziałów (staking uznaję za sprzedany w przypadku sprzedania 80%) do końca stycznia
Czas trwania stakingu +/- 1 miesiąc (ok. 15 sesji)
Staking uznaję za zakończony w momencie rozegrania 1k turniejów lub bustnięcia rolla
Roll startowy: $750 - bez makeupu
Nie kończę stakingu przed czasem
Staking jest bez makeupu
Po ustaleniu i zatwierdzeniu schedule, nie będzie ulegał on żadnym zmianom w czasie trwania stejka
Zobowiązuje się do prowadzenia railingu w specjalnym wątku i podsumowanie każdej rozegranej sesji
Gram odkryty
Zastrzegam sobie prawo do rozegrania turków spoza schedule za swoje $ (mogę o tym informować w wątku railingowym)
Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych turków z schedule w razie zbyt dużej ilości deepow.
W skład stejka nie wchodzą żadne dodatkowe nagrody
Rb dla mnie
Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich turniejów podane będzie w tym wątku.
Cegły:
100% - $750
50% - $350
25% - $187,5
20% - $150
15% - $112,5
10% - $75
5% - $37,5
Inwestorzy:
kmicic90 - 5%
Strider444 - 20%
mefiuss - 10%