Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
OFERTA
Mam do sprzedania 50% w longtermowej ofercie na platformach PS i FTP + dodatkowe turki z 888. Long term bez ram turniejowych a poprostu na dwa miesiące. W styczniu będę grał minimalnie 3 sesje tygodniowo(poza planowanym już wyjazdem na poker tour do Liptovskiego). Po 7 lutym sytuacja może się nieco zmienić, gdyż wyjeżdzam do UK(tam też jestem już zainstalowany i mam wszystko potrzebne do gry). Z tym, że będę pracował i wtedy będę grał na wolnym co da maksymalnie 3 sesje tygodniowo.
Do sprawdzenia na pocketfives Crymearive. Na pokerstrategy można obejrzec session review z mojej gry z FT miniFtopsa który przeanalizował vitalij(gra od tamtej pory się poprawiła). Jestem otwarty na negocjacje. Zapraszam do inwestycji. Jeśli oferta się sprzeda zaczynam już po nowym roku w niedziele.
Wykresy
Spoiler

Brak w spoilerze wykresu z PS. blejk8e - wyniki tam nie powalające, ale volume kuleje na ps i wielokrotnie starsy oszkiwały w kluczowych momentach. Trzeba liczyć w końcu na odwrócenie rulety.
Rozpiska
Starsy:
Big 5,8,11 hot11, freezouty do 11(+ knockout za 13.5 i superknockout za 22), rebuye do 5.5, turbosy do 7. 3x turbo 1, 2x turbo do 3.3, HT 5
+ niedziela storm, phase
FTP
Superstack za 10$ i 25$
4k GTD za 25$
Turki specjalne o godzinie 20 ~10$
Tricek 25$
888
Turbo special 30$
Swordfish 30$
Turbo 4$ 10k gtd z 20:00
Challenge - poniedziałkowe, środowy, czwartkowy i piątkowy.
Założenia stakingu:
1. Potrzeba total 4k z czego ja biorę 50%
2. Rolla dziele 2k PS i po 1k na ftp i 888.
3. Oprócz turków z oferty longtermowej gram kilka turków na winamaxie, ipoker, 888.
4. Wpłaty na PS blejk8e, ftp Crymearive, skrill szkkoper@gmail.com
5. W przypadku wystąpienia czarnego scenariusza po uzgodnieniu będziemy rezygnowac z turbosow i modyfikować turnieje szczególnie z 888 celem odrobienia rolla.
Widełki
Cut; <1500$ -25%
1500$<profit<3000$-35%
<3000$ -40%
Dostępne cegły:
25% -1k
10%-400$
5%-200$
2,5%- 100$
Udziałowcy:
Ja 50%:f_drink:
Wombat 25%
Rataj 15%:f_drink:
lalaeth 2.5%:f_drink:
Olsza12 2.5%:f_drink:
Fiszu 2,5%:f_drink:
Strinder 2,5%
/edit. Dostałem pyt. odnośnie potencjalnej torby. Oczywiście w takim przypadku przewidywany jest reload z markupem. Wysokosc reloadu do uzgodnienia.