Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Podczas TCOOP'ow zaliczyłem niestety szybką torbę i jestem zmuszony wystawić kolejnego longa. Gwarantuje pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Pierwszeństwo kupna udziałów mają osoby, które stakowały mnie podczas pierwszego longa. Stejk obejmować będzie MTTs do $55 + satki do grubszych turków (hot 75$, big109 i warmup 3,30$ 2x turbo - grane będzie za to SM) bez schodzenia stawek . Okres trwania 3 miesiące od startu (2k mtt).
Wyniki:
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/pankarek
Warunki:
1. Planowany termin stakingu 3 miesiące od chwili rozpoczęcia.
2. Sprzedaje 100% udziałów.
3. Planowana liczba rozegranych MTT w trakcie trwania oferty ~~ 2000 MTT + satki.
4. Zbieram 10000$, w przypadku spadku reload
5. Wpłaty na konto P* : pankarek
a) Na $ czekam 24h od sprzedania oferty.
b) w przypadku braku wpłaty któregoś z inwestorów % przechodzą kolejno wg listy rezerwowej
6. Rakeback / bonusy / FPP zostają u mnie.
7. W przypadku dużego profitu możliwe wcześniejsze częściowe rozliczenie.
8. Zobowiązuje się do podsumowania każdego dnia, w którym rozegram choć jeden turniej z oferty stakingowej, w watku railingowym.
9. Profit dzielimy 45/55 (na korzyść inwestorów). Przy rollu powyżej 20k$ profit dzielimy 50/50
10. Pieniądze zostaną odesłane do inwestorów po zakończeniu stakingu, w czasie nie dłuższym niż 96h (Wyjątkiem jest przekroczenie limitu transferów).
Cegły:
50% - 5000$
20% - 2000$
10% - 1000$
5% - 500$
1% - 100$
Inwestorzy:
sz3sz 100%