Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
czesc
"niestety" potrzebuje Longterma, z tego powodu szukam/chciałbym znaleźć 2, max 3 inwestorów którzy by pomogli wprowadzić plan w życie... jeśli się nie uda, wystawie normalny longterm jak każdy inny, jednak najpierw wolałbym spróbować w ten sposób
Stejk miałby trwać od 2-6 miesięcy, wszystko do ustalenia z potencjalnym inwestorem/inwestorami , chodzi o kwotę 7-10k $, z moim wkładem własnym max do 2k$
Gram na 888, PP i P* i zobowiązuje się grać minimum 600 mtt/miesiąc, micro/low stakes + satelity do "grubszych" turków, ewentualne zmiany w zależności od aktualnego stanu rolla
tutaj moje wyniki
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
shark nie skonwertował 4-5 shipów na 888, więc do profitu lifetime można dołożyć ~4k$
ok 600 turków to sng na starsach, reszta mtt
moje nicki
Dam1anov86 888
Dejmen/FCB P*
Dam1anov86 PP
wykres prawie aktualny, może bez 1-2 sesji
wszystko jest na sharkscope
na razie to chyba wszystko, gdyby ktoś się zainteresował proszę o kontakt na priv na PS, podam skype i dowiecie się wszystkiego
oferta jest poważna, dziękuję więc z góry wszystkim trollom i innym prosiaczkom za zainteresowanie, spamujcie sobie gdzie indziej, please
wiadomo jaki mamy okres, niektórzy dochodzą do siebie po świętach, inni już zaczęli sylwester
dlatego dam sobie/wam ok 1 tyg, jak to nie wypali, wystawiam std longterma (który, de facto już prawie się sprzedał)
dzięki, pzdr, Durex