Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Po serii ofert DAILY przyszła pora na wywoływany przez sporą liczbę inwestorów LONGTERM. Pozwoliłem sobie w dużej mierze wspomóc się wystawioną jakiś czas temu ofertą Ilfris’a z racji, że to mój pierwszy tego typu stake, a oferta wyżej wymienionego była naprawdę solidna i dopracowana. Mam nadzieje, że nie łamię praw autorskich
Umieszczam wyniki z roomów, których dotyczy LT (przy czym na starsy wrzuciłem filtr na turnieje, które w głównej mierze będą rozgrywane w tym stake’u)
Spoiler
Poniżej kolejno wyniki z 888 oraz FTP i wyfiltrowane P*

Poniższy wykres natomiast to wykres zbiorczy dla 3 kont tj. 888 (ukasz88) , FTP (kszaQ) i Poker770 (kszaQ) - stan z 22.06.2013

AKTUALIZACJA powyższych progów:
Jeszcze co do do zmian w ofercie:
- roll startowy zostaje na poziomie 7k$
- punkty FPP będę wykorzystywał na tickety do turków zarówno na p* jak i ftp
- zmieniają się progi BRM z pierwszego screena kolejno:
a) 2k$-3k$ zamiana na 2k$-4k$
b) 3k$-5k$ zamiana na 4k$ - 9k$
c) 5k$ - 10k$ zamiana na 9k$ - 15k$
d) 10k$ - 15k$ zamiana na >15k$
Turnieje nie łapiące się w danych "schodkach" będą rozgrywane tylko w przypadku wygrania satelitek.
Kolejna ważna sprawa - najdroższe turnieje nigdy nie będą podstawą sesji. Będę chciał je balansować, bo nie chcemy tu torby - jeśli w rollu mam 7k$ to nie będę grał samych turków 40-50$, 'bo mogę'. BI sesji będę chciał podporządkowywać do rolla - wydaje mi się to oczywiste. Przy rollu 5k$+ będę starał sie grać droższe turnieje z satek. Niżej raczej tylko keszował tickety. Do tego do volume wliczam wszystkie satki oraz sng, które rozegram podczas trwania stackingu.
Warunki:
1. Rozegram minimum 1000mtt (praca na etacie pozwala mi średnio na 3 sesje tygodniowo, dlatego głównym zobowiązaniem jest czas jednak będę starał się rozegrać możliwie jak największe volume) - planowany termin to 10 tygodni od rozpoczęcia (prawdopodobnie koniec października 2013). Do tego wliczam też satki i sng.
2. Pieniądze zostaną rozesłane w ciągu 3 dni od zakończenia stackingu - wyjątkiem będą problemy z limitami, bądź przerzucaniem kasy z roomu do roomu.
3. Zobowiązuje się do podsumowania po każdej sesji: będzie to ilość rozegranych mtt oraz stan cashiera. Nie zobowiązuje się do wrzucania schedule co grałem po każdej sesji, ale nie wykluczam również podsumowań w takiej wersji.
4. Dopuszczam wystawienie pobocznych daily stackingów na mtt, na które nie pozwala aktuany BRM. Longterm będzie miał tam swój udział, rzecz jasna niepodlegający podwójnemu CUT’owi. Turnieje będą wliczane do podsumowania.
5. Postaram się cały czas być w kontakcie z inwestorami - do dyspozycji będzie wątek railingowy, PW, skype: ukasz0206.
6. Zastrzegam sobie prawo do zakończenia stackingu jeśli uzyskamy profit powyżej 15 000$.
Transfery po sprzedaży całości udziałów przyjmuję na
888poker (ukasz88)
PokerStars (ukasz0206)
FTP (kszaQ)
neteller (inf na prv)
//wyjątkowo na mb, ale mam w PLN//
UDZIAŁY:
ukasz0206 - 10% :sdrink
plushack - 10% :sdrink
jeffreyPL1 – 20% :sdrink
NumberOne1 – 40% :sdrink
asiarat - 5% :sdrink