Przejdź do forum
Longterm 1K MTT Mic...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm 1K MTT Micro/Low z Shotgunem (+$3867)

87 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
4,571 Wyświetlenia
SriLamka
Poker Player

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ja tez biore udzial za jakies 500 wstepnie :) ... o iel sie zalapie :D
Tylko czekam na jakies % ile co gdzie jak kiedy i potwierdzam

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant
Legacy Member

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ja bym wział 250$

E: 240 żeby były równe %

Odpowiedz
Cytat
Olsza12
PokerStrategist

ja wezme jednak cegiełke za 120$

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Ja potwierdzam aczkolwiek wziąłbym 1200$ jak da radę, czyli 30%.

Odpowiedz
Cytat
hustler9 Autor wątku
hustler9
PokerStrategist

Napisane przez MarseliusMS

Ja potwierdzam aczkolwiek wziąłbym 1200$ jak da radę, czyli 30%.

mowisz, masz ;)

wiec na razie wyglada to tak:
Olsza 12 -$120 potwierdzone
marseliusMS - $1200 potwierdzone
cobis - $100 potwierdzone
animus05 - $800 - ?
konsad1 - $300 - ?
lugazz - ?
Kamzak - ?
giuseppePK - ?
Arielo - ?

rezerwuar:
larrywrolcaw - $500
srilamka - $500
yellowelephant - $240

wysle chlopakom pmki, jesli w miare szybko sie wszyscy ogarna, to zaczniemy pojutrze. takze badzie w gotowosci do lania juz jutro $$ :D

Odpowiedz
Cytat

Witaj hustler9,

W przeszłości ostrzegaliśmy Cię, że takie praktyki nie są dozwolone. Do wystawienia stakingu musisz posiadać złoto.

Dopóki nie spełnisz tego warunku - ten wątek zostanie zablokowany.

Aby go odblokować, po spełnieniu warunków, proszę kliknąć "zgłoś" przy moim wpisie.

Pozdrawiam,

jeneral86

Odpowiedz
Cytat
Crimson
PokerStrategist

Hej hustler9,

Spełniłeś warunek posiadania złota, więc odblokowałem temat.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat