Przejdź do forum
LONGTERM 180 non tu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

LONGTERM 180 non turbo plus bigerrki niedzielne SPRZEDANE

10 Posty
6 Użytkownicy
16 Reakcje
3,840 Wyświetlenia
shapely89
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Siemanko,

Jestem kilka dni po zakończonym stakingu. W związku z wypłatą zarobionych środków i potrzebą dalszego budowania rolla wystawiam kolejnego staka.
Do rozegrania 1500 gier (przewidywany czas 30-40 dni). Stak będzie obejmował 180 za 4,5>>90 os za 2,5>>45 os za 3,5. Wszystkie gry w których uczestniczę są grami non turbo. Do staka chciałbym dołożyć również niedzielne biggerki za 5,5>>8,8>>11. Format bardzo podobny do moich obecnych gier a w niedziele, żal ich nie grać.
Wykres z gier 180 os za 4,5 z poprzedniego staka tj. od 12 października

Od początku roku mix wszystkiego

WARUNKI:
1) Na grę potrzebuję 450$
2) Pobieram 60% od profitu
3) Rakeback w formie fpp czy to star coinsów czy jak to tam się teraz nazywa zostawiam wyłącznie dla siebie
4) Rozliczenia robimy najpoźniej w każdą sobotę wg ilości udziałów
5) na żądanie inwestora/-ów przedstawiam audyt za okres stakingu
6) wpłaty przyjmuję wyłącznie na starsy pod shapely89

Wszelkie info na skype: ssshapely
Feedback SHAPELY89
Jeszcze pusty ale jakby co to poprzedni inwestor to Besus więc w razie czego można do niego pisać. Już prosiłem o wystawienie opinii.

CEGŁY:
1) 5% - 22,5$
2) 10% - 45$
3) 20% - 90$
4) 50% - 225$
5) 100% - 450$

Zapraszam do inwestowania:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
shapely89 Autor wątku
shapely89
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. nawet żadnych pytań? Kwestia złych warunków, braku feedbacku póki co? Może podpowiecie

Odpowiedz
Cytat
kamil13151
PokerStrategist

Może kwestia biggerków?
Pewnie też byłoby świetnie gdyby udziałowcy z poprzedniego stakingu napisali parę słów w feedbacku.

Odpowiedz
Cytat

1. Może dlatego że na sharkscope masz -10k$. A te zarobione to tylko przypadek. Po wykresie widać że tak!
2. Myślę że jesteś gamblerem, bo jak inaczej możesz wytłumaczyć gry na spinach na stawkach 60$ ?
3. Sorry, ale nie masz skilla aby brać 60% od profitu. Tym bardziej że Twój wkład własny to 0$! Maks to 25% jaki mógłbyś liczyć.
4. Sam dałeś sobie plusa z drugiego konta.
Mamusie oszukasz, tatusia oszukasz, ale pokerstrategy nie oszukasz !

Podsumowując: DUŻE PRAWDOPODOBIEŃSTWO TORBY. GRACZ JEST GAMBLEREM !

Odpowiedz
Cytat
shapely89 Autor wątku
shapely89
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. dla mnie nie ma problemu, staje sprzedany. Prosze moderację o zamknięcie i idę przegamblowac to co dostałem:) powodzenia wszystkim przy stokach:)

Odpowiedz
Cytat
CHanPL
Poker Player

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. A ty przypadkiem nie kradniesz ?

Odpowiedz
Cytat
Besus
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Myślę że powinienem się wypowiedzieć, gdyż to ja stakowałem wcześniej i stakuję obecnie shapely89. Staking przebiegał kompletnie bezproblemowo a gracz ma wystarczajacy skill na stakowanych stawkach, co potwierdzają nasze wspólne session review i solidny profit na przestrzeni rozegranych 1500-2000 gierek (ROI w granicach 25-30%). Wypowiadam się gdyż niewinna osoba jest oczerniana i posądzana o próby oszustwa. Sam miałem problem z zaufaniem mu przed pierwszym stakingiem ale zrobiłem to i nie żałuję ani odrobinę. Rozumiem że próbujecie ostrzec innych itp ale oczerniacie porządną osobę tym razem chłopaki.

Odpowiedz
Cytat
Prostyczlek
Poker Player

Rozegrał 1500-2000 gierek, ROI 25-30. Nie wiesz ile gier rozegrał i ile wygrał? Co to za widełki?

Odpowiedz
Cytat
Besus
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Nie chce mi się sprawdzać dokładnie bo audyty robiliśmy co tydzień i mam dane w kilku plikach rozbite. Zresztą ja nikomu nic nie muszę udowadniać a tym bardziej wdawać się w dyskusje z trollami, także EOT z mojej strony. Pozdro dla fanów teorii spiskowych :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Prostyczlek
Poker Player

Nie jesteś w stanie dodać, bo masz w kilku plikach rozbite, a wiesz, że gier było 1500-2000 i ROI wyniosło 25-30%?

Odpowiedz
Cytat