Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siemanko,
Jestem kilka dni po zakończonym stakingu. W związku z wypłatą zarobionych środków i potrzebą dalszego budowania rolla wystawiam kolejnego staka.
Do rozegrania 1500 gier (przewidywany czas 30-40 dni). Stak będzie obejmował 180 za 4,5>>90 os za 2,5>>45 os za 3,5. Wszystkie gry w których uczestniczę są grami non turbo. Do staka chciałbym dołożyć również niedzielne biggerki za 5,5>>8,8>>11. Format bardzo podobny do moich obecnych gier a w niedziele, żal ich nie grać.
Wykres z gier 180 os za 4,5 z poprzedniego staka tj. od 12 października

Od początku roku mix wszystkiego

WARUNKI:
1) Na grę potrzebuję 450$
2) Pobieram 60% od profitu
3) Rakeback w formie fpp czy to star coinsów czy jak to tam się teraz nazywa zostawiam wyłącznie dla siebie
4) Rozliczenia robimy najpoźniej w każdą sobotę wg ilości udziałów
5) na żądanie inwestora/-ów przedstawiam audyt za okres stakingu
6) wpłaty przyjmuję wyłącznie na starsy pod shapely89
Wszelkie info na skype: ssshapely
Feedback SHAPELY89
Jeszcze pusty ale jakby co to poprzedni inwestor to Besus więc w razie czego można do niego pisać. Już prosiłem o wystawienie opinii.
CEGŁY:
1) 5% - 22,5$
2) 10% - 45$
3) 20% - 90$
4) 50% - 225$
5) 100% - 450$
Zapraszam do inwestowania:f_drink: