Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam!
Mam do zaoferowania staking na 1500 10-osobowych turniejów Sit&Go na Party Poker o wpisowym: 5$, 10$, 20$ i 50$.
Stakingu potrzebuję, ponieważ zostałem zmuszony do wypłacenia roll'a i nie mogę teraz komfortowo grać.
Wykres:

Warunki:
1. Zobowiązuje się rozegrać 1500 10-osobowych turniejów Sit&Go na Party Poker o wpisowym: 5$, 10$, 20$ i 50$.
2. Deadline: 31 stycznia 2015. Najprawdopodobniej uda się rozegrać szybciej.
3. Zbieram 3000$.
4. Nie kończę stakingu przed czasem.
5. Rakeback do profitu / pokrywa ewentualne straty.
6. Oferta z make-up'em. W przypadku strat rozegram kolejne 1500 turniejów na życzenie inwestorów.
7. Nie gram innych gier w czasie trwania stakingu.
8. Podział profitu: 50/50.
9. Wpłaty tylko na skrill na mój znak po sprzedaniu całościu. E-mail podam po sprzedaniu się oferty.
10. Zobowiązuje się do podsumowania każdego dnia, w którym rozegram sesję w wątku railingowym.
Jako, że jest to mój pierwszy staking wszelkie uwagi i sugestie mile widziane.
Cegły:
1% - 30$
5% - 150$
10% - 300$
20% - 600$
50% - 1500$
100% - 3000$
Udziałowcy:
cesspit - 10% ♠_drink:
MarseliusMS - 40%
supsport7 - 50%
Rezerwa: