Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Long term MTT

1 Posty
1 Użytkownicy
2 Reakcje
2,394 Wyświetlenia
johnstrzemp

Cześć wszystkim,

W pokera online gram ok 10 lat, głównie MTT. Kiedyś eksperymentowałem również z sitkami turbo, i całkiem dobrze mi to wychodziło. Niestety któregoś dnia byłem zmuszony wypłacić większość bankrolla i nie skończyło się to dobrze. Mój bankroll management legł w gruzach, a wariancja mnie po prostu zjadła i zjada do tej pory. Ostatnio sporo włożyłem w naukę i na pewno czuję się pewniej mindsetowo. Posiadam dobre zrozumienie gry i nie mam problemu z multitablingiem. Zawsze daje z siebie sto procent. Czuję, że moja gra znowu zaowocuję. Poniżej podaję link do prolabsa i wykresu na sharkscoopi'e.

https://pokerprolabs.com/pisakrazz/pokerstars

https://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/PokerStars/players/pisakrazz

Istotna informacja - gram BEZ HUDA, od zawsze.

Co i ile planuję grać?

Skupiam się na:
- MTT Regular, Turbo i Hyper Turbo 3,30$-11$ (Hyper za max BI 5,50 - z wyjątkiem sobotniego spidera 8.88)
- Satelitki Turbo Deep i Hyper Turbo Deep do docelowych turniejów 22$-55$ (BI 2.20/3.30/4.40/5.50) czuję się w nich bardzo dobrze. Po wygraniu satki zawsze będę grał docelowy turniej.

Wszystkie gierki na starsach

Myślę o graniu 3-4 dni w tygodniu. Jeśli uda się uzbierać $$ to w Marcu jestem w stanie grać więcej, dobrać konkretniejszy line-up zaczynać sesję od godzin porannych gdzie fieldy są mniejsze.

Zbieram 2K $
Podział 55/45 na rzecz inwestującego.
Bez M.U.
Cegły:
100% - 2K$
50% - 1K$
20% - 400$
10% - 200$

Wpłaty - Pokerstars albo Skrill.
Rozliczenie – po 2 miesiącach od zaczęcia gry
Update z wynikami w nowym wątku railingowym.

Pozdro! :f_thumbsup:

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat