Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ok, krótkie podsumowanie dotychczasowej dyskusji wypracowanej w negocjacjach:
Wpłaty na:
PokerStars: Virgath
Skrill: visumest@gmail.com
Warunki:
Czas trwania stakingu +/- 1,5 - 2 miesiący (ok. 30 sesji)
Staking uznaję za zakończony w momencie rozegrania 2k turniejów lub bustnięcia rolla
Roll startowy: 12k (6k +6k)
W przypadku niewykonania reloadu inwestor traci swoi udziały, które mogą zostać sprzedane na rzecz innych inwestorów (pierwszeństwo wykupu wolnych udziałów mają pierwotni stejkerzy)
Nie kończę stakingu przed czasem
Staking jest bez makeupu
Po ustaleniu i zatwierdzeniu schedule, nie będzie ulegał on żadnym zmianom w czasie trwania stejka - ewentualnie w przypadku zwiększania się rolla/profitu mogą być dodawane droższe turnieje
Zobowiązuje się do prowadzenia railingu w specjalnym wątku i podsumowanie każdej rozegranej sesji (może być dokładne - w excelu - z wyszczególnieniem wszystkich rozegranych turków w sesji, z podanym bankrollem startowym, końcowym, abi, ilością rozegranych truniejów)
Gram odkryty
Kasa za nierozegrane turki/re-entry/re-buye/KO idzie do profitu/zwrotów.
Dodatkowe re-buye od profitu.
Zastrzegam sobie prawo do rozegrania turków spoza schedule.
Zastrzegam sobie prawo do nie rozegrania niektórych turków z schedule w razie zbyt dużej ilości deepow.
W skład stejka nie wchodzą żadne dodatkowe nagrody
Rb dla mnie w przypadku profitu lub na pokrycie start, jeśli staking zakończy się na minusie
Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich turniejów podane będzie w tym wątku.
Inwestorzy (Na chwilę obecną - 10.430$):
Virgath (ja) - 2000 - 3000$ - zapłacone :fdrink
Olsza12 - 300$ - zapłacone :fdrink
lastnewcomer88 - 1000$ - zapłacone (50%) :fdrink
GetRippedBro - 750$
MarseliusMS - 1500$ - zapłacone (50%) :fdrink
SriLamka - 500$ - zapłacone :fdrink
mouse91 - 80$ - zapłacone :fdrink
hell23 - 2000$ - zapłacone (50%) :fdrink
gacekk6 - 500$ - zapłacone (50%) :fdrink
mirash84 - 300$ - zapłacone :fdrink
Czekam na potwierdzenia oraz wpłaty. Jak się nie zbierze odpowiednia ilość inwestorów wystartujemy z 10k rollem lub jak znajdą się chętni to zwiększymy do 15k (opcja max)