Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam.
Mam do zaoferowania udziały w mojej paczce na UKIPT Cork. Oferta bliźniaczo podobna do tych Dementora i Ozziego.
W obecnym roku planuję trochę więcej pograć live, a Cork będzie pierwszym większym przystankiem. Swój wyjazd w pełni uzależniam od sprzedania tego stackingu.
Doświadczenie live: Dwa festiwale w Pardubicach, i Vienna Delux w Montesino. Ponadto regularnie, kilka razy w miesiącu grywam w krakowskim klubie pokerowym. Live czuję się bardzo dobrze.
WYNIKI Z 2012 ROKU:
Spoiler

PLAN TURNIEJÓW:

Info
- Do oferty doliczam 1.15 markup.
- Niewykorzystane rebuye wchodzą do profitów, nadmiarowe rebuye biorę na swoje konto.
- Bounty do profitów.
- Oczywiście w miarę deepów w poszczególnych turniejach inne turnieje mogą wylecieć ze schedule - buy-iny do zwrotów.
- Zobowiązuję się do prowadzenia railingu w trakcie trwania turnieju - jeśli na miejscu gry będzie śmigał net, to będą bardzo regularne update'y.
Wpłaty proszę robić po sprzedaniu całości, na mój znak
Pieniądze można wpłacać (na mój znak):
PokerStars: ReeBroHan (Hydraulik w avatarze)
FTP: Rebusik (Jaszurka, miasto K.)
Jeżeli macie inny nick tutaj, a inny na PS/FTP, proszę o informacje.
Udziały [100/100]
Rebus: 40%
Ozzym: 5%
D3mentor: 5%
avvers: 5%
Cichygrzmot: 4%
Nilmar: 10%
Sterwor: 5%
Gryzzlie: 5%
Tifuxis: 5%
Sudokumistrz: 5%
Akser - 5%