Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, jest to moja pierwsza oferta w tym dziale, ale w przeszłości wiele razy stejkowałem innych, pogrywałem nieco mtt na Starsach głównie. jako gracz live grywałem w ligach lokalnych z małymi sukcesami i byłem na mistrzostwach studentów w Krakowie z Everestu, gdzie odpadłem na bubble.
Będzie to mój pierwszy tak duży turniej, więc oferuje sprzedaż do 70% udziałów w wygranym przeze mnie pakiecie iGame Open w Pradze 26 lipca tego roku, Main Event za 1300€ (wolałbym sprzedać cały pakiet komuś, ale oczywiście się nie da, ale gdyby ktoś potrafił i chciał za mniejszą cenę to priv, wartość pakietu 2000€ ;)) bez markupu, cegiełki od 2%, płatności najlepiej PokerStars, ale mam też Party i mb (w zł), ewentualny profit wypłacany w taki sam sposób lub po indywidualnym dogadaniu się.
20% = 260€
10% = 130€
5% = 65€
4% = 52€
3% = 39€
2% = 26€
30% = jab0c0 Zapłacono
30% = Countit Zapłacono
10% = Kaeresen Zapłacono
10% = pokerface1719 Zapłacono
10% = wlod4000 Zapłacono
8% = Nilmar Zapłacono
2% = poza forum Zapłacono
rezerwacje: 100/100
Zapraszam!
I przy okazji bede miał 2 miejsca w samochodzie, to gdyby ktoś też jechał ze Śląska może się zabrać