Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
Feedback - OzzyM
Wyniki

Doświadczenie live:
- 2012: Pardubice (1st turbina)
- 2013: Pardubice (11th ME), UKIPT Cork (6th 6-max side), Estrellas Barcelona, Eureka & GSOP Praga
- 2014: SuperWeekend Malta
W sumie zagrałem 6 eventów 500€+, w 4 był Day 2, liczę że tutaj też pójdzie dobrze, po ostatnich sukcesach online jest wysoka pewność siebie i w łatwych fieldach w Rozvadovie i Marbelli będę miał wystarczający edge
Oferta

Cegły
100% = €4950
10% = €495
5% = €247,5
Warunki
- Zastrzegam sobie prawo do niezagrania niektórych eventów, np. nie zdecydowałem jeszcze ostatecznie nt. high-rollera, podejmę decyzję na podstawie tego na jakim poziomie będzie field w Main Evencie. Spodziewam się słabego poziomu w Marbelli (wiadomo, Hiszpania), dlatego póki co widzę value w graniu HR.
- Pobieram 15% cut od każdego semiFT+, w wypadku high-rollera 10% cut od semi-FT.
- Railing w miare możliwości (zależnie od neta) na twitterze - <adres usunięty na prośbę administracji>
- Proszę o wpłaty w €€€ na OzzyM91 P*.
Udziały
60% - Ozzy *
10% - Koczwi *
10% - Kiersno *
5% - Bezimienny *
5% - Szpaq *
5% - kmpk *
5% - szesz *
rezerwa - 10% Jeffrey