Przejdź do forum
Last minute Thursda...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Last minute Thursday 54 MTT micro/low 35% left

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
242 Wyświetlenia
Nicodem0
Spoiler

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback

Siema, ostatnio grinduję MTT i 180T za 3,5+r i 8 z całkiem spoko wynikami. Na starsach w MTT mega zjazd na -400 avg. BI, więc w końcu musi rzygnąć. Do 24 stołów ogarniam bez problemu, w przypadku większej liczby deepów będę zmniejszać liczbę stołów. Od czasu screenów +600$ na 888 i -500$ na starsach. Oferta na dzisiaj.

Wyniki ipoker, 888 + ostatni niestrackowany shipek za 1,2k na 888

Spoiler
Spoiler

Wyniki starsy

Spoiler

Schedule

Spoiler

Zasady

:club: Sprzedaję 65%.
:club: Niewykorzystane rebuye i KO idą do profitu.
:club: Gram, gdy sprzedam co najmniej 55%.
:club: Pobieram 17% od profitu
:club: Wpłaty przyjmuję na whizz_kidPL (dupeczka w avatarze) na starsach, whizz_kiz na 888 (Poznań/Bydgoszcz) lub na neteller (info na priv)
:club: O wszelkich deepach będę informować na bieżąco w wątku railingowym i gram odblokowany.
:club: Wpłacać można od razu po rezerwacji, najwyżej odeślę.

Cegiełki
100% - 570$
50% - 285$
10% - 57$
5% - 28,5$
Udziałowcy
:club: Ja 35% :sdrink
:club: Karlito 10% rez.
:club: Sotartu 10%

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
karlito11

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu

konsekwencji.r

10% potwierdze w 2h. Moze Ci :spit:

przelewać? w sumie 20% wezme

Odpowiedz
Cytat
Sotartu

10%

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

możesz przelać, jak się nie sprzeda do 18, to odeślę ;)

Odpowiedz
Cytat
Nicodem0 Autor wątku
Nicodem0

nie pykło, więc odesłałem ;)

Odpowiedz
Cytat