Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Helloł, is it mi jur luking for?
Kolejny z serii stakingów 'póki mam złoto', tym razem gramy cash!
Niniejsza oferta jest na FL 400 i 600, czyli blindy 1/2 i 1/3.
FL 200 gram ostatnio regularnie, ale w moim odczuciu poziom jest nieco niższy na 1/2 i grzechem byłoby tego nie wykorzystać (1/3 to prawie to samo).
Nie udostępniam żadnych wyników, bo i nie mam jak, bo i trakera żadnego nie używam, przeciwników mam w głowie i w notatkach. W związku z brakiem trakera trudno jest mi też określić liczbę rąk, jaka miałaby być zagrana - wstępnie byłoby to więc do końca maja.
Warunki:
cut 30/70
wstępnie biorę 10%, ale jeśli będą chętni, nie brałbym nic, bo mój konserwatywny brm mógłby się zbuntować
potrzebuję 30 bi
2/4 mają pierwszeństwo, nie gram hu, unikam 3 way
możliwe join.me w każdej wcześniej zapowiedzianej sesji
jako, że jest to więcej kasy niż zazwyczaj, służę dowodem osobistym, czy tam co kto potrzebuje
o rakebacku ponownie raczej nie wspominam, bo mam srebro na pe gwiazdka
zapewniam kompleksowy railing
moje wyniki turniejowe można sprawdzić na trakerach pod nickiem Piondis, aczkolwiek ostatnio bardzo skupiam się na cashach
równolegle będzie grana oferta z pot limit, zastrzegam sobie także prawo do grania pojedynczych turniejów, czy sitków - nie będzie to jednak więcej stołów, niż 6
feedback
wpłaty na nick Piondis, tak na P*, jak na FTP. mam Skrilla w USD, jeżeli ktoś chce, proszę na prv
Cegły:
100% - 1250$
50% - 625$
10% - 125$
5% - 62,5$
2,5% - 31,25$ (najmniejsza cegła)
Inwestorzy:
AABurzaAA - 20% paid
animus05 - 20% paid
trinec - 20% paid
rafalk100 - 7,5% paid
2FullOfJokes - 20% paid