Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam!
Czas na kolejny staking, tym razem oferta na juicy hiszpańskie turki i przyjemny event w Pradze z dużą, jak na wpisowe (150€), pulą gwarantowaną 50k€. FPS Cannes zostawiam na następny staking, który wystawię po Estrellasie.
Jeśli chodzi o moje doświadczenie live to grałem od Barcelony, przez Polskę, Słowację, Czechy aż po Cebu i Macau z okazji APPT. Najlepszy wynik to FT jednego z Pokertourów.
Wyniki online:
Spoiler

OFERTA
Spoiler

-proszę wpłacać od razu na kf4s (Pokerstars), kfasny (888) ewentualnie MB($), Neteller(€) na priv
-sprzedaję max 60%
-gram niezależnie od ilości sprzedanych %
-pobieram 17% od profitu, 20% od total profitu w przypadku dojścia w jakimś turnieju do FT
-może się zdarzyć, że nie zagram jakiegoś turnieju (np. z powodu deepa w innym), wtedy turnieje do profitu
Udziałowcy: (100%/100%)
>Ja 40%
>trrt 2.5% (kubus1990) ♠_thumbsup:
>Jab0c0 5%
>Debilne_Ucho 25% ♠_thumbsup:
>Pawel-POL 5%
>N1lmar 2.5% ♠_thumbsup:
>theArkeyo 10%
>Grekzorba 5% ♠_thumbsup:
>Rakietman 2.5%
>Bart1110 2.5% (skrill) ♠_thumbsup: