Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Mam nowa oferte stakingowa. Chcialbym zaproponowac graczom, ktorzy chca poprawic swoja gre, mozliwosc wziecia stakingu polaczonego z coachingami.
Umowa polegalaby na pomocy graczowi zarowno finansowej jak i edukacyjnej.
Regularne coachingi i sweaty, poczawszy od wylapywania leakow az po calosciowa analize stakowanego. W zamian czesc profitow, jednak dokladne % beda ustalane indywidualnie.
Coachingiem zajmie sie franeczek, o prawie 2letnim stazu jako poker pro. Info o sobie bedzie w jego poscie pod spodem.
Jako ze to jest poczatek tego typu to chcialem zeby zglosily sie maksymalnie 2 osoby, ktore sa w stanie poswiecic duzo czasu na swoj rozwoj. Przewidywany okres takiego stakingu to 100k rozdan i okolo 3 miesiace. Chetny gracz musi miec od razu kogos z forum kogo znam ja czy franeczek jako poreczyciela.
edit: aha dodam tylko, ze jako ze to jest nasz poczatek takiego deala, oraz ze franeczek nie ma jeszcze wiekszej renomy to % beda bardziej korzystne dla pierwszych 2ch osob ktore wybierzemy.