Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Czesc,
watek ma glownie informacyjny i jest zrobiony glownie po to zeby moj deal z graczem byl bardziej clear, BARDZO prosze zeby osoby postronne powstrzymaly sie od komentarzy z gory dzieki
Gracz stakowany : NEQUINPL
Napisane przez NEQUINPL:
Spoiler
1) wykładam swoje 500$ na ftp
2) Gram rusha nl25 SH na 3 stołach. Przy 1000$ przelewam kasę na p* i tam gram NL50 SH zooma na 3 stołach. Przy spadku do 500$ przelewam $ na ftp i ponownie wchodzę na nl25. Kasę przelewam na starsy ze względu na brak ruchu do południa na nl50 rush. Schodzę na nl10 rush przy 250$ i gram do torby. NL25 shotuję przy 350$.
3) Trener zobowiązuje się do conajmniej 2h coachingów w tygodniu + ocenę podesłanych rozdań.
4) Czas trwania deala 3 miesiące
5) Podział zysków i rakebacku 55/45 na korzyść gracza.Mój rb na ftp to około 23,5% (20% za status platynowy wypłacane raz na tydzień przez ftp + około 3,5% za dobyte punkty- sposób wymiany uzgadniany z trenerem)
6) $ rozliczane na koniec okresu deala. Kasę wysyłam na p* lub ftp.
7) Zapewniam od siebie rozgrywanie co najmniej 70k rozdań miesięcznie granych w pełnym skupieniu oraz zaangażowanie w coachingi.
8) Trener może w każdym momencie wycofać się z deala i nic na tym nie straci- wypracowany zysk i rb będzie dzielony w dalszym ciągu w stosunku 55/45 na korzyść gracza.
9) Gracz nie może wypłacać sobie żadnych $ w czasie trwania deala.
10) Wysyłam trenerowi swój skan dowodu oraz nr telefonu.
nie widze sensu wstawiania watku z feedbackiem bo zakladam ten watek jako inwestor, jesli feedback jest mimo wszystko wymagany to dodam
Oczywko Nequin potwierdzi niedlugo warunki itd