Przejdź do forum
hu turbo 7usd 50bui...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

hu turbo 7usd 50bui now 300gier (6dni)

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
241 Wyświetlenia
szloras
BlackMember

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Poprzednio wystawialem oferty na wiecej gier, tym razem zdecydowalem sie na inna formule i licze na zainteresowanie inwestorow. Ostatnio zaliczlyme downsnig w sit and go na 888 w odmianach don turbo oraz 6max turbo dlatego wystawilem oferte.Ponizej wklejam wykresy z mojej histori gier ipn(gralem ponad rok sa to wyniki calosci sit go a w poker888 wyfiltrowalem same hu turbo holdem oniewaz gralem tam duzo w omahe hu).
sitki ipn tomsons
poker 888 apaczowski
Zasady:

1. Sprzedaję 100% udziałów
2. Zbieram 350$ 50bui now
3. Podział profitu:
4.Dzielimy profit do kwoty: do kwoty 120$ 30/70 na korzysc inwestora rackeback tez 30/70
jeżeli przekroczy 120$+ 50%/50%profit rakeback dla mnie jesli bedzie strata rakeback na idzie na pokrycie strat
5. Staking zostaje uznany za zakonczony po rozegraniu 300 turniejów hu turbo 7usd na platformie pokerstars
6. Czas trwania stakingu 6 dni planuje zagrac gry przed czasem(5dni gry i jeden dzien przerwy w trakcie)
7 Zobowiazuje sie do podsumowania kazdego dnia, w tym watku
8. Wpłaty na konto PS: Apaczowski

Paczki:

5% - 17,5$
10% - 35$
20% - 70
25% - 87,5$
50% - 175$
100% - 350$
Zapraszam.
udzialy:

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

.

Odpowiedz
Cytat