Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
1 oferta +50% ROI dla inwestorow
wykresy do sprawdzenia sharkscope Kunioo.
wykres HT:
Spoiler

Jest to moja druga oferta stakingowa. Pierwsza zakonczyla się + ~50% ROI dla inwestorow.
Zasady:
1. Paczka kosztuje 1500$.
2. Ilosc rozegranych SNG nie jest sztywno okreslona, gdyz wplywa to negatywnie na moja gre(niepotrzebne zwiekszanie ilosci stolow, zeby wyrobic volume). Optymalnie gram mi sie 16-18 stolow, a pod koniec pierwszego staka gralem nawet po 24 i po pozniejszych analizach duzo spotow mi uciekalo.
3. Staking konczy sie w momencie osiagniecia 5k SNG lub 30 czerwca(Jednak nie mniej niz po 3k SNG) lub w razie good runa przy triple up'ie rolla poczatkowego.
4. Gram na stawkach 7$ jendak w przypadku braku trafficu w godzinach porannych lub zbyt zaregowanych stolow dopuszczam mozliwosc dokladania 3,5$(calkowita ilosc SNG ze stawek 3,5$ nie przekroczy 20% wszystkich rozegranych SNG)
5. Podzial zyskow tak jak ostatnio, tj. profit i rakeback 50/50; rakeback: wpadnie 1 stellar 50$ + polowa drugiego ktora rowniez dolicze, za fpp satki do SS, $ z BOP poza wejsciowka.
6. Zastrzegam sobie prawo do zakonczenie stakingu przed czasem jezeli subiektywnie uznam, ze nie mam skilla lub mindsetu na 7$.
Wowczas ewentualna strate odrabiam na 3,5$ do momentu uzyskania rolla startowego i rozsylam udzialy.
7. Jako, ze dobra gamblerka nie jest zla(wiem ze nie spodoba sie to inwestorom :)) w cenie paczki zawarte są 3 wejściówki do SCOOP'ow:
- SCOOP -42-L: $27 NL Hold'em[8-Max] 300K GTD
- SCOOP -43-L: $109 NL Hold'em Main Event 1M GTD
- SCOOP -44-L: $11 NL Hold'em Wrap Up[Turbo,3x Chance] 100K GTD
8. Railing prowadzony na biezaco tak jak ostatnio.
9. Grac rozpoczynamy w niedziele(SCOOP'y) a od poniedzialku ruszaja SNG.
10. Wplaty tylko na P* nick: Kunioo po sprzedaniu calosci najpozniej do 10 rano w niedziele.
11. Zastrzegam prawo do wycofania oferty, jezeli nie bede w stanie wykupic przynajmniej 30%, dlatego z wplatami wstrzymujemy sie do piatku.
12. CUT dla scoopow 25/75.
Cegiełki(jedyne dostępne):
20% - 300$
10% - 150$
5% - 75$
2,5% - 37,5$
Inwestorzy:
Ja - 30% :sdrink
DonFrye89 - 20% :sdrink
Szp4Q - 20% :sdrink
animus05 - 20% :sdrink
NumberOne1 - 10% :sdrink