Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Elo!
Znalazłem dość ciekawą serię eventów na wolnym od regów pokerroom-ie PKR.
Struktura dość ciekawa, BI w miarę wysokie, ale i poziom z tego co słyszałem z wielu źródeł, żaden. W sumie nie dziwię się, bo kto normalny chciałby grindować mtt na PKR?
link do strony PKR dot. HSC
Anywayz, oferta wygląda następująco:
HSC#6 to 50$+rebuy, liczę go jako 4x45$+50$=230$ (double chance czy quadruple chance nie wymagają dodatkowych $ za dokupienie - wszystko w cenie BI)
Total bi zaniżyłem do 1700$, 30$ pomijam przy sprzedaży i rozliczeniu.
Paczki:
50% 850$
30% 510$
25% 425$
20% 340$
15% 255$
10% 170$
5% 85$
Zasady:
1. Sprzedaję 85% udziałów.
2. Gram gdy sprzedam całość (czas do 2.06 godz 19.00)
3. Pobieram 18% od ewentualnego profitu.
4. Wplaty przyjmuję na P*: TimotheeS, Neteller - (na priv).
5. Wyniki z każdego eventu będę podawał tutaj i rozliczamy sie na końcu również tutaj.
6. Jeżeli wynikną jakiekolwiek kwestie nie uwzględnione przeze mnie tutaj, będę starał się takowe rozstrzygnąć mając przede wszystkim na względzie dobro inwestorów.
7. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.
8. Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn nie rozegram któregoś z eventów, BI z tego turnieju idzie w całości spowrotem do inwestorów, lub też rozegram ten turniej w najbliższym możliwym terminie.
9. Niewykorzystane rb (HSC#6) wracają do inwestorów.
10. Za zwycięstwo w TLB HSC nagrodą jest pakiet na WSOP o wartości 4,5k$, który - jeżeli będzie można skeszować - w 50% idzie do profitu, a jeżeli będę musiał zagrać, to 50% z wygranej w turnieju idzie do profitu.
Jeżeli coś jest niejasne, brakuje jakichkolwiek informacji, pytajcie śmiało
Rezerwacje:
SOLD
10% - ja
30% - Izabela2
5% - mouse91
15% - N4kai
5% - dzjeszt
5% - B4tolOmeO
5% - wlod4000
5% - p9rzemek
5% - Mocnym