Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Z racji obecnie znacznie slabszej sytuacji niz wczesniej w SnG 6max Turbo, postanowilem wrocic do odmiany HyperTurbo w ktorej juz posiadam troche doswiadczenia bezposrednio + moja znajomosc ICM'a itp nabyta tez na innego typu turniejach tutaj rowniez przynosi profity.
Chcialbym grac SnG 6max HT o stawkach 15-30$ w zaleznosci od stolow i pory dnia
mimo wszsystko jestem przyzwyczajony do tableselectowania i lubie miec przedzial limitow do wyboru;)
WYKRES 1
WYKRES 2
WYKRES 3
WYKRES 4 FILTROWANE 6MAX HYPER TURBO Zdecydowanie wiekszosc to stawki 15$/30$
tak jak wspominalem chcialbym grac stawki 15$/30$ Podobnie jak w poprzedniej ofercie chcialbym grac do osiagniecia bonusa 100kFPP, co w przypadku samych 30$ zajmie jakies 4,5k sng. Liczac ze prawie napewno bede tez gral 15stki staking mysle ze zajmie mi jakies 1.5m-2m.
Mysle ze poczatkowy "wmiare" bezpieczny roll na te stawki to bedzie okolo 6k$.
Co do BRM jesli zalicze jakis wiekszy spadek to napewno zejde na dluzej na 15stki.
A wiec Warunki:
zyskami dzielimy sie 50/50 lacznie z RB jednak w skład RB wchodzi jedynie FPP wszelkie inne bonusy typu wejsciówki do BoP czy inne promocje zostają u mnie.
rakeback w pierwszej kolejnosci idzie na pokrycie ew strat
wpłaty na stars/ftp lub moneybookers/skrill. Dane podam na priv lub tutaj w topicu po sprzedaniu oferty.
BR: 6000$
10% = 600$
5% = 300$
itd.
WPŁATY NA KONTO : ILOVENBA23 AVATAR: MISIEK W CZAPCE
inwestorzy:
ja - 20% <- paid
Born2bebroke - 7,5% paid
animus05 - 5% paid
danielswider - 5% <- paid.
thepilator - 2.5% <- paid
dark1one - 15% paid