Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Od jakieś czasu "specjalizuje" się w HU SnG. Ostatni miesiąc grałem na betfair.
Po odblokowaniu 500$ bonusu wypłaciłem prawie całego rolla. Stary komputer nadawał się tylko na złom i zdecydowałem sie na kupno nowego laptopa.
Chcę ciągle grać konserwatywnym brm a nie mam motywacji żeby zejśc na niższe stawki stąd pomysł stakingu.
Zamierzam rozegrać 1000 gier HU SnG 11$ na EuroPoker. Równa się to 500$ bonusu od first depo. Oddam z tego 300$ a dodatkowo do inwestora wróci 40% profitu.
Tą liczbę gier na pewno uda się rozegrać przed końcem listopada ponieważ obecnie nie mam zbyt wielu innych obowiązków.
Potrzebuję min 30 BI czyli 330$ choć najlepsza bylaby kwota 400$.
Czyli powiedzmy, że ktoś inwestuje 400$ a po miesiącu dostaje min. 700$ a jestem pewien że będzie to ok. 1000$. Myślę, że warto ponieważ jestem w stanie zagwarantować w pełni profesjonalną współpracą.
Poniżej przedstawiam wykres z gier na betfair i myślę , że jestem w stanie osiągać dalej podobne a nawet lepsze wyniki.

Potencjalnych inwestorów zapraszam na skype: stasjo1988