Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siema,
jest to moj pierwszy stacking, dlatego prosze o wyrozumialosc
tutaj jest link do mojego bloga : https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=291341 jezeli ktos chce cos wiecej sie dowiedziec o mnie.
Jezeli chodzi o wyniki to:

calosc MTT z FTP, chociaz wiekszosc z nich jest z eventow holdemowych. Tutaj przefiltrowane "other games" (w moim wypadku to wiekszosc 10-game, troche horse i chyba 2 eventy w stud8):

probka malutka ale ciezko w te gry zebrac wieksza...
na koniec wszystkie 4cyfrowki z FTP:

To z suchych informacji. Event w 10-game na ftopsie gralem juz 2krotnie (za swoje) i 2 razy udalo sie zacashowac (raz otarlem sie o FT :/) tak wiec do 3 razy sztuka
(do tego cashowalem tez 2/3 w miniftopsach)
BI jednak dla mnie jest bardzo duzy, tymbardziej ze ostatni miesiac mnie nie rozpieszczal. A szansa zagrac duzy event w ta gre jest 3 razy w roku - dlatego zdecydowalem sie wystawic oferte.
Kolejnym argumentem za inwestycja jest to ze zobowiazuje sie do grania WYLACZNIE tego turnieju w tym dniu - wiec skupienie bedzie 100% (w przeciwienstwie do pewnie 80% fieldu ktory jest napakowany NLHE super-regami, ktorzy jednak zwykle mass-multitabluja.)
Do tego przy kazdej swojej codziennej sesji gram jeden turniej w 10-game, (do teg kilka turniejow w PLO) - tak wiec mozna powiedziec ze bede jednym z bardziej doswiadczonych graczy w turniejowej odmianie tej gry (chyba nikt procz mnie w tym FTOPSie nie reguje 10$ 10game turnieju, wiec oni graja w ta gre 3 razy w roku)
Nie bede sciemnial, field jest z kosmosu - mimo wszystko sa argumenty za tym ze jest jednak do pobicia
no i sama oferta:
Dec 03 14:00 (ET) - 530$-FTOPS #26 10-game
sprzedaje 80% udzialow, pobieram 15% cut od profitu tylko w przypadku osiagniecia FT (gtd jest 75k wiec zagra okolo 300-400 osob, platnych bedzie 36-42, ft 6 osobowe)
cegly:
5% - 26,5$
10% - 53$
20% - 106$
40% - 212$
80% - 424$
wplaty na FTP, nick: 'bek0n' . Jest tez opcja na skrill, wtedy kontakt na PW.
Nie wiem czego sie spodziewac po tej ofercie, dlatego jest na 1 entry na te chwile, ale jak bedzie spore zainteresowanie to nie ma zadnego problemu abym zagral ten turek z 2x entry - dlatego prosilbym o feedback w tej sprawie.
I jeszcze jedna sprawa, nie chce dzielic skory na niedzwiedziu ale chcialbym zachowac prawo do przeprowadzenia deala na FT (oczywiscie z mysla o maksymalizacji equity w turnieju dla siebie jak i dla inwestorow).
pozdrawiam i zapraszam do inwestowania
feedback : Feedback-bek0n