Przejdź do forum
Fl Sh 2$/4$ - 3$/6$...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Fl Sh 2$/4$ - 3$/6$ [sold]

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
335 Wyświetlenia
ewran

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback - ewran

Witam
W dzisiejszym stejkingu przedstawiam ofertę cashową na stacking FL SH.
Warunki:
-50 000 rąk (deadline do końca czerwca, ale do końca maja powinno być clear)
-limity 2/4 i 3/6 SH, sporadycznie FR
-w railingu będę umieszczać wykresy co 2 tygodnie, chyba że mój tracker odmówi posłuszeństwa
-na życzenie wysyłam historię rozdań
-50% profitu dla mnie 50% profitu dla inwestorów
-80% rakebacku dla mnie, 20% rakebacku dla inwestorów
-w razie osiągnięcia wyniku na minus, zobowiązuję się pokryć straty do maksymalnie 70% rakebacku (wtedy zostawiam sobie 30% rakbacku)
-rakback nie liczy bonusów, freeroli, stellarów, tylko punkty VPP (przelicznik jak dla supernovej)
-gram 6 stolow, max 8 na zyczenie moge grac max 6

o mnie:
http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/karton_pl

-jestem judgem rąk od około roku i movie makerem powiedzmy w powijakach
-rok temu byłem 5 na P* wśród graczy 2/4, 2 wśród graczy SH pod względem profitu i pierwszy pod względem winrate'u
-potrzebuję stejkingu bo wydałem dużo kasy i złapał mnie ds na prawie 450 BB

cegiełki:
100% - 4000 $
50% - 2000 $
10% - 400 $

mniejszych cegiełek nie przewiduję
w razie pytań priv, lub skype
Przelewy dopiero gdy sprzeda się 100%
nick na p* - karton_pl

rezerwacje:
odom_pl 40%
trzcinek 10%
grabaz 50%

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
trzcinek

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

10%

Odpowiedz
Cytat
grabarz666

50%

Odpowiedz
Cytat