Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 1%
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
potwierdzam, 4% left
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
mamy jednak 17%, jedna transakcja nie doszla do skutku ze wzgledu na problemy ze skrillem:/
Napisane przez uczniak
Co do porównania z pyszałkiem, to z całym szacunkiem dla jego wyników, z ostatniego roku jest breakeven, podczas gdy ja 6 cyfr na plus. to juz spora probka, a w pokerze zaslugi nie graja.
Witam. Zal mi Ciebie uczniak. W MTT liczy sie probka, tak wiec fakty sa takie.
- Rozegrales 2 x mniej gier lifetime , na
- 2 x mniejszym BuyInie, masz
- mniejszy profit na gre,
- brutto wygrales w MTT kolo 5 x mniej, a
- netto 3x mniej
i smiesz w tak butny sposob wypowiadasz sie o mnie?
Co wiecej klamiesz na forum majac ikone trenera, ktora ja mialem tyle lat. Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum. Wystarczy troche poczucia dobrego smaku, nie mowic o innych bardziej skomplikowanych dla Ciebie emocjach.
W 2013 roku zarobilem 2 x mniej netto od Ciebie. Jesli wyfiltrowac z mojego i Twojego netprofitu super HS typu 2k i wyzej, ktore jak wiadomo sa poza wariancja to zarobilismy mniej wiecej tyle samo, no ale ja zagralem 5k wiecej gier, takze av.profit na gre w 2013 masz lepszy :fuckyeah
Chociaz cos!
Czy Twoj av.stake 43.29$ i "6cyfer profitu" po 15k MTT lifetime online upowaznia Cie na tej podstawie do wystawiania ofert, markupow na turnieje live?
W jakims stopniu tak, ale czy markup powinien byc jednakowy na wszystkie eventy ktore zapragniesz zagrac?
Nie sadze! Takze nie dziw sie, ze spolecznosci nie podoba sie Twoj markup i chca zbic cene, bo maja trafne argumenty. Biznes i biznes.
Krojenie ogorkow na midstejkach to nie to samo co granie 2k side na EPT i nijak sie to przeklada tbh.
A sposob w jaki nawiazujesz do mnie, by opchnac swoja oferte jest bezczelny, malostkowy itd, a co najgorsze klamiesz i od 9 marca nawet nie zmieniles tego posta. Brak slow Mateusz...
Chociaz ogladalnosc watku wzrosla, ale %ty dalej nie zeszly :yaoming :
Troche pokory! To na pewno bedzie +ev w longrunie w zyciu i w kartach rowniez!
Epic
Taka prawda Uczniak. Taki buńczuczny ton nie przysporzy Ci ani inwestorów ani więcej fanów na FB.
Napisane przez pyszalek
Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum.
pyszał, to nie Tobie powinno być wstyd tylko kokerstratedży ale rozumiem, że piszesz to z perspektywy kogoś kto kiedyś dla nich 'pracował'
to tylko kolejny dowód na to jak firma która na pierwszy rzut oka wydaje się profesjonalna jest w rzeczywistości zarządzana/prowadzona przez amatorów
nikomu 'z góry' nie przeszło nawet przez myśl, żeby sprostować słowa teraźniejszej gwiazdy mtt tego forum wobec kogoś kto swego czasu przyciągnął pewnie całą mase użytkowników którzy zakładali konta na ps tylko dlatego żeby móc uczestniczyć w treningach pyszałka, olora i wielu innych przy których dzisiejsza gwiazda uczniaka nie świeciła by już tak bardzo
jastem na tym forum będzie 3.5 roku, jak tu przychodziłem kadra jaką dysponowało ps była z zupełnie innej pułki niż dzisiaj,
jeśli ktoś zapyta mnie czy wtedy warto było być użytkownikiem ps, odpowiem TAK, choćby zw na możliwość uczestniczenia w treningach naprawdę kumatych ludzi,
jeśli ktoś zapyta mnie czy dzisiaj warto być częścią forum którego poziom zszedł na level onet.pl to odpowiem TAK ale tylko wtedy jeśli mój bankroll wynosi 0$ a ps zaoferuje mi 10$ na jakiegoś turbo krzaka z traffic'iem mniejszym niż w kościele na niedzielnej mszy, najlepszym podsumowaniem dla tego stanu rzeczy jest słowo używane dzisiaj b. często przez młodzież gimnnazjalo - licealną, tj ŻAL
powodzenia pyszałek, a także innym 'wielkim' tego forum których - na całe szczęście dla nich - już tu nie ma
Wkońcu bo ostatnio nuda na forum.
Napisane przez Durex86
Napisane przez pyszalek
Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum.
pyszał, to nie Tobie powinno być wstyd tylko kokerstratedży ale rozumiem, że piszesz to z perspektywy kogoś kto kiedyś dla nich 'pracował'
to tylko kolejny dowód na to jak firma która na pierwszy rzut oka wydaje się profesjonalna jest w rzeczywistości zarządzana/prowadzona przez amatorów
nikomu 'z góry' nie przeszło nawet przez myśl, żeby sprostować słowa teraźniejszej gwiazdy mtt tego forum wobec kogoś kto swego czasu przyciągnął pewnie całą mase użytkowników którzy zakładali konta na ps tylko dlatego żeby móc uczestniczyć w treningach pyszałka, olora i wielu innych przy których dzisiejsza gwiazda uczniaka nie świeciła by już tak bardzo
jastem na tym forum będzie 3.5 roku, jak tu przychodziłem kadra jaką dysponowało ps była z zupełnie innej pułki niż dzisiaj,
jeśli ktoś zapyta mnie czy wtedy warto było być użytkownikiem ps, odpowiem TAK, choćby zw na możliwość uczestniczenia w treningach naprawdę kumatych ludzi,
jeśli ktoś zapyta mnie czy dzisiaj warto być częścią forum którego poziom zszedł na level onet.pl to odpowiem TAK ale tylko wtedy jeśli mój bankroll wynosi 0$ a ps zaoferuje mi 10$ na jakiegoś turbo krzaka z traffic'iem mniejszym niż w kościele na niedzielnej mszy, najlepszym podsumowaniem dla tego stanu rzeczy jest słowo używane dzisiaj b. często przez młodzież gimnnazjalo - licealną, tj ŻALpowodzenia pyszałek, a także innym 'wielkim' tego forum których - na całe szczęście dla nich - już tu nie ma
dlatego na PS spamuje sie cafejki i zabija króliczki
Napisane przez pyszalek
Witam. Zal mi Ciebie uczniak.
Nikogo nie rozbawilo to zestawienie zdan?
Co to znaczy, ze jakies turnieje sa poza wariancja?
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez pyszalek
Witam. Zal mi Ciebie uczniak.Nikogo nie rozbawilo to zestawienie zdan?
![]()
Jak mniemam to była ironia, która następnie miała zobrazować to, że te wygrane nie mają takiego znaczenia
"Świeże bułeczki" jakoś tutaj nie schodzą :yaoming :
P.S: Na obecną chwile to Ucniak może Pyszałkowi Red Bulla do stolika na EPT przynosić i Corone Extra do kolacji
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez pyszalek
Witam. Zal mi Ciebie uczniak.Nikogo nie rozbawilo to zestawienie zdan?
![]()
prawdopodobnie o to, że jak pyszał gra w ciągu roku załóżmy 500 turków turbo w zakresie wpisowego 100-200$ to jest to jakaś próbka, a na większych festiwalach masz kilka turniejów o wpisowym 2k$+, gdzie ryzyko że nie zaliczy nawet jednego itma jest spore i nie jest w stanie wyrobić na nich dużego volume
witam
pragne wycofac moj 1%. prosze o potwierdzenie