Przejdź do forum
Eureka/EPT Wiedeń +...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Eureka/EPT Wiedeń + side'y z uczniakiem

59 Posty
31 Użytkownicy
0 Reakcje
9,771 Wyświetlenia
Neogracz
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. 1%

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
potwierdzam, 4% left

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
mamy jednak 17%, jedna transakcja nie doszla do skutku ze wzgledu na problemy ze skrillem:/

Odpowiedz
Cytat
pyszalek
BlackMember

Napisane przez uczniak

Co do porównania z pyszałkiem, to z całym szacunkiem dla jego wyników, z ostatniego roku jest breakeven, podczas gdy ja 6 cyfr na plus. to juz spora probka, a w pokerze zaslugi nie graja.

Witam. Zal mi Ciebie uczniak. W MTT liczy sie probka, tak wiec fakty sa takie.

- Rozegrales 2 x mniej gier lifetime , na
- 2 x mniejszym BuyInie, masz
- mniejszy profit na gre,
- brutto wygrales w MTT kolo 5 x mniej, a
- netto 3x mniej

i smiesz w tak butny sposob wypowiadasz sie o mnie? :facepalm:

Co wiecej klamiesz na forum majac ikone trenera, ktora ja mialem tyle lat. Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum. Wystarczy troche poczucia dobrego smaku, nie mowic o innych bardziej skomplikowanych dla Ciebie emocjach.

W 2013 roku zarobilem 2 x mniej netto od Ciebie. Jesli wyfiltrowac z mojego i Twojego netprofitu super HS typu 2k i wyzej, ktore jak wiadomo sa poza wariancja to zarobilismy mniej wiecej tyle samo, no ale ja zagralem 5k wiecej gier, takze av.profit na gre w 2013 masz lepszy :fuckyeah :f_thumbsup: Chociaz cos! :happy:

Czy Twoj av.stake 43.29$ i "6cyfer profitu" po 15k MTT lifetime online upowaznia Cie na tej podstawie do wystawiania ofert, markupow na turnieje live?
W jakims stopniu tak, ale czy markup powinien byc jednakowy na wszystkie eventy ktore zapragniesz zagrac?
Nie sadze! Takze nie dziw sie, ze spolecznosci nie podoba sie Twoj markup i chca zbic cene, bo maja trafne argumenty. Biznes i biznes.
Krojenie ogorkow na midstejkach to nie to samo co granie 2k side na EPT i nijak sie to przeklada tbh.

A sposob w jaki nawiazujesz do mnie, by opchnac swoja oferte jest bezczelny, malostkowy itd, a co najgorsze klamiesz i od 9 marca nawet nie zmieniles tego posta. Brak slow Mateusz... :why:
Chociaz ogladalnosc watku wzrosla, ale %ty dalej nie zeszly :yaoming :

Troche pokory! To na pewno bedzie +ev w longrunie w zyciu i w kartach rowniez!

Odpowiedz
Cytat

Epic :happy:

Odpowiedz
Cytat
deltoos
PokerStrategist

Taka prawda Uczniak. Taki buńczuczny ton nie przysporzy Ci ani inwestorów ani więcej fanów na FB.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez pyszalek

Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum.

pyszał, to nie Tobie powinno być wstyd tylko kokerstratedży ale rozumiem, że piszesz to z perspektywy kogoś kto kiedyś dla nich 'pracował'

to tylko kolejny dowód na to jak firma która na pierwszy rzut oka wydaje się profesjonalna jest w rzeczywistości zarządzana/prowadzona przez amatorów

nikomu 'z góry' nie przeszło nawet przez myśl, żeby sprostować słowa teraźniejszej gwiazdy mtt tego forum wobec kogoś kto swego czasu przyciągnął pewnie całą mase użytkowników którzy zakładali konta na ps tylko dlatego żeby móc uczestniczyć w treningach pyszałka, olora i wielu innych przy których dzisiejsza gwiazda uczniaka nie świeciła by już tak bardzo

jastem na tym forum będzie 3.5 roku, jak tu przychodziłem kadra jaką dysponowało ps była z zupełnie innej pułki niż dzisiaj,

jeśli ktoś zapyta mnie czy wtedy warto było być użytkownikiem ps, odpowiem TAK, choćby zw na możliwość uczestniczenia w treningach naprawdę kumatych ludzi,
jeśli ktoś zapyta mnie czy dzisiaj warto być częścią forum którego poziom zszedł na level onet.pl to odpowiem TAK ale tylko wtedy jeśli mój bankroll wynosi 0$ a ps zaoferuje mi 10$ na jakiegoś turbo krzaka z traffic'iem mniejszym niż w kościele na niedzielnej mszy, najlepszym podsumowaniem dla tego stanu rzeczy jest słowo używane dzisiaj b. często przez młodzież gimnnazjalo - licealną, tj ŻAL

powodzenia pyszałek, a także innym 'wielkim' tego forum których - na całe szczęście dla nich - już tu nie ma

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

Wkońcu bo ostatnio nuda na forum. :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

Napisane przez Durex86

Napisane przez pyszalek

Wsyt mi za Ciebie, ze masz ta ikone i wstyd mi za PS, ze nikt nie zwrocil Ci uwagi w jaki sposb i w jakim tonie wypowiadac sie o jednej z ikon MTT w przeszlosci na tym forum.

pyszał, to nie Tobie powinno być wstyd tylko kokerstratedży ale rozumiem, że piszesz to z perspektywy kogoś kto kiedyś dla nich 'pracował'

to tylko kolejny dowód na to jak firma która na pierwszy rzut oka wydaje się profesjonalna jest w rzeczywistości zarządzana/prowadzona przez amatorów

nikomu 'z góry' nie przeszło nawet przez myśl, żeby sprostować słowa teraźniejszej gwiazdy mtt tego forum wobec kogoś kto swego czasu przyciągnął pewnie całą mase użytkowników którzy zakładali konta na ps tylko dlatego żeby móc uczestniczyć w treningach pyszałka, olora i wielu innych przy których dzisiejsza gwiazda uczniaka nie świeciła by już tak bardzo

jastem na tym forum będzie 3.5 roku, jak tu przychodziłem kadra jaką dysponowało ps była z zupełnie innej pułki niż dzisiaj,

jeśli ktoś zapyta mnie czy wtedy warto było być użytkownikiem ps, odpowiem TAK, choćby zw na możliwość uczestniczenia w treningach naprawdę kumatych ludzi,
jeśli ktoś zapyta mnie czy dzisiaj warto być częścią forum którego poziom zszedł na level onet.pl to odpowiem TAK ale tylko wtedy jeśli mój bankroll wynosi 0$ a ps zaoferuje mi 10$ na jakiegoś turbo krzaka z traffic'iem mniejszym niż w kościele na niedzielnej mszy, najlepszym podsumowaniem dla tego stanu rzeczy jest słowo używane dzisiaj b. często przez młodzież gimnnazjalo - licealną, tj ŻAL

powodzenia pyszałek, a także innym 'wielkim' tego forum których - na całe szczęście dla nich - już tu nie ma

dlatego na PS spamuje sie cafejki i zabija króliczki :truestory:

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry
Elite Grinder

Napisane przez pyszalek
Witam. Zal mi Ciebie uczniak.

Nikogo nie rozbawilo to zestawienie zdan? :D

Co to znaczy, ze jakies turnieje sa poza wariancja?

Odpowiedz
Cytat
Lonke777
PokerStrategist

Napisane przez fenekzgavry

Napisane przez pyszalek

Jak mniemam to była ironia, która następnie miała zobrazować to, że te wygrane nie mają takiego znaczenia :milord:

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

"Świeże bułeczki" jakoś tutaj nie schodzą :yaoming :
P.S: Na obecną chwile to Ucniak może Pyszałkowi Red Bulla do stolika na EPT przynosić i Corone Extra do kolacji :truestory:

Odpowiedz
Cytat
147maker
BlackMember

Napisane przez fenekzgavry

Napisane przez pyszalek

prawdopodobnie o to, że jak pyszał gra w ciągu roku załóżmy 500 turków turbo w zakresie wpisowego 100-200$ to jest to jakaś próbka, a na większych festiwalach masz kilka turniejów o wpisowym 2k$+, gdzie ryzyko że nie zaliczy nawet jednego itma jest spore i nie jest w stanie wyrobić na nich dużego volume

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot
Oldschool Grinder

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
slawciu
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
wikput
Oldschool Grinder

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
tojaczajka
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
kmagott
PokerStrategist

witam
pragne wycofac moj 1%. prosze o potwierdzenie

Odpowiedz
Cytat

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat