Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ok czas na małe podsumowanie. Niestety z powodu choroby wróciłem wcześniej z Warszawy i troche nam się staking skrócił, ale nic nie mogłem na to poradzić, a granie w takim stanie byłoby bez sensu.
Bankroll początkowy: 6000$. Przed przyjadem do Londynu wziąłem ze sobą 1k GBP w gotówce, co przelicza się na 1525$. Na początku szło dobrze, więc nie wymieniałem pozostałej części na funty. Londyn skończyliśmy -150 GBP, więc 850 GBP zamieniłem na ~4k PLN w kantorze w Polsce. Po gierce live miałem w kieszeni 7k PLN + jakieś drobne, które wydałem na taksówke. Z częścią z was już rozmawiałem na priv i wypłacę pieniądze w PLN, co pomoże ominąć przewalutowanie i przeliczę PLN na USD po średnim kursie z dnia dzisiejszego, czyli za 7k PLN wychodzi 2160 USD. Co daje nam bankroll końcowy w wysokości 6635 USD. Po ucięciu 50% od profitu zostaje 317,5 USD profitu inwestorów.
10% - 31,75$
5% - 15,87$
1% - 3,17$
Zabieram się właśnie za wysyłanie kasy. Mam nadzieje, że limity nie przeszkodzą i wszystko uda się za jednym razem puścić.