a
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jakie są Twoje wyniki online mtt? Pytam serio
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jakby zostało coś (choćby 1%), to daj znać. Wezmę max 30%. Tylko mam nadzieję, że te pomówienia dotyczące gwałciciela nie są prawdziwe, bo ja takich nie stakuję.
Jak coś to czekam na info: skype: pocztówkowyzłodziej
Napisane przez wantmemoney
Napisane przez Stellified
Napisane przez thomaPL
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.witamy w polskim gownie
koles to przypalowiec ale pokazal chociaz ze ma jaja i splacil dlug
stado fanow i wielbicieli robiacych w komentarzach smietnik, jaja ma tylko w przypadku wlasnie komentowania![]()
Powodzenia czlowieku
masz dziwny system wartości. gwałciciel po odbyciu kary staje się normalnym obywatelem? powodzenia człowieku.
![]()
rozumiem ze chlopak nie dal Ci dzisiaj dupy ale to nie oznacza ze masz mnie porownywac do gwalciciela !!
Fajny prezent wam zrobilem wystawiajac ta oferte, wiem wiem nie ma za co:sdrink
nie, nie porównuję.
To wykres twoich kradzieży?
Napisane przez Strider444
To wykres twoich kradzieży?
ten pancz
Napisane przez wantmemoney
[Treść edytowana]
Turnieje wielosobowe to jakaś odmiana turniejów wieloosobowych dla wojskowych?
Witam.
Mam dwa komunikaty.
Pierwszy dotyczy osób pobocznych czy zainteresowanych lub nie ofertą. Jeśli macie feedback odnośnie tej osoby, proszę go zapostować tutaj: feedback jest bowiem to nie w porządku w stosunku do innych użytkowników tego forum, jeśli Waszym zdaniem osoba nie jest wiarygodna i odradzacie inwestowanie, a nie napiszecie tego w odpowiednim wątku feedbackowym by ostrzec innych. Proszę jednocześnie o powstrzymanie się od spamowania, prowokowania i zbędnych komentarzy, bo do niczego one nie prowadzą poza zamieszaniem.
Drugi komunikat jest do Ciebie wantmemoney i potraktuj to jako pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie. Wiem z kilku źródeł, że na opinię jaką teraz posiadasz na tym forum po prostu sobie zapracowałeś i wierzę, że jesteś tego świadomy. Albo więc nie będziesz dawać się prowokować i nie będziesz wdawał się w dyskusje albo odpuść sobie składanie kolejnych ofert w dziale stakingu. Absolutnie nie będziemy tolerować takiego zachowania jakie zaprezentowałeś w tym temacie, czyli obrażania innych, rzucania mięsem i epitetami czy grożenie komuś. Kolejne tego typu posty w Twoim wykonaniu spotkają się z większymi konsekwencjami niż pisemne ostrzeżenie.
Pozdrawiam.
.
Pomijajac to historie to i tak jechalem na festiwal, zawsze chcialem zagrac EPT a ten jest najlatwiejszy wiec chyba easy
Napisane przez imgoingtomirage
Witam.Mam dwa komunikaty.
Pierwszy dotyczy osób pobocznych czy zainteresowanych lub nie ofertą. Jeśli macie feedback odnośnie tej osoby, proszę go zapostować tutaj: feedback jest bowiem to nie w porządku w stosunku do innych użytkowników tego forum, jeśli Waszym zdaniem osoba nie jest wiarygodna i odradzacie inwestowanie, a nie napiszecie tego w odpowiednim wątku feedbackowym by ostrzec innych. Proszę jednocześnie o powstrzymanie się od spamowania, prowokowania i zbędnych komentarzy, bo do niczego one nie prowadzą poza zamieszaniem.
Drugi komunikat jest do Ciebie wantmemoney i potraktuj to jako pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie. Wiem z kilku źródeł, że na opinię jaką teraz posiadasz na tym forum po prostu sobie zapracowałeś i wieżę, że jesteś tego świadomy. Albo więc nie będziesz dawać się prowokować i nie będziesz wdawał się w dyskusje albo odpuść sobie składanie kolejnych ofert w dziale stakingu. Absolutnie nie będziemy tolerować takiego zachowania jakie zaprezentowałeś w tym temacie, czyli obrażania innych, rzucania mięsem i epitetami czy grożenie komuś. Kolejne tego typu posty w Twoim wykonaniu spotkają się z większymi konsekwencjami niż pisemne ostrzeżenie.
Pozdrawiam.
Napisane przez hazelasty
Witam.Mam dwa komunikaty.
Drugi komunikat jest do Ciebie wantmemoney i potraktuj to jako pierwsze i zarazem ostatnie ostrzeżenie. Wiem z kilku źródeł, że na opinię jaką teraz posiadasz na tym forum po prostu sobie zapracowałeś i wieżę, że jesteś tego świadomy. Albo więc nie będziesz dawać się prowokować i nie będziesz wdawał się w dyskusje albo odpuść sobie składanie kolejnych ofert w dziale stakingu. Absolutnie nie będziemy tolerować takiego zachowania jakie zaprezentowałeś w tym temacie, czyli obrażania innych, rzucania mięsem i epitetami czy grożenie komuś. Kolejne tego typu posty w Twoim wykonaniu spotkają się z większymi konsekwencjami niż pisemne ostrzeżenie.
Pozdrawiam.
widzialem widzialem

Napisane przez thomaPL
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.witamy w polskim gownie
koles to przypalowiec ale pokazal chociaz ze ma jaja i splacil dlug
stado fanow i wielbicieli robiacych w komentarzach smietnik, jaja ma tylko w przypadku wlasnie komentowania![]()
Powodzenia czlowieku
chyba cie popierdolilo, zero litosci dla takich smieciarzy
wieżę
:yaoming :
Beka z tego, ze ten zlodziej nie dostal bana na foruming i ma czelnosc wystawiac oferte
Miraż skup się. Wieża babel92 czy jaka ?
Z tymi groźbami to faktycznie
A topic dobry, gl.
.
wantmemoney nie kłap ozorem, tylko zniknij z tego forum. Oszustów tu nie chcemy.