Przejdź do forum
[DZIŚ!][09.02.2012]...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[DZIŚ!][09.02.2012][WIECZÓR] MTTs: MICRO & LOW - [SOLD]

7 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
249 Wyświetlenia
espantheon
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

:spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade:
:spade: :spade: :spade: FEEDBACK esakyu (P*) :spade: :spade: :spade:
:spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade: :spade:

:club: :club: :club: Witam :club: :club: :club:

Poszukuję osób chcących mnie stakować w grach micro/low mtt na platformie PokerStars (mój nick: esakyu).

:club: :club: :club: Dotychczasowe rezultaty :club: :club: :club:

Aktualne dane z TopShark:

Spoiler

Wykres z Top Shark (nieaktualny, brak około +3k wygranych):

Spoiler

:club: :club: :club: Oferta :club: :club: :club:

Oferuję rozegranie 17 MTTs.

Tabela jednodniowa:

W przypadku turniejów REBUY nie biorę kolejnego rebuya jeśli nie da mi on min. 10BB (tak więc w przypadku wyzerowania stacka pod koniec fazy rebuy - nie gram dalej i odpadam). Nie dotyczy to turnieju za 1$ gdzie addon wynosi 10BB i nadal jest sens grać.

Ilość kwot REBUY dałem trochę nad wyrost, więc z pewnością duża część nie zostanie zużyta podczas gry.

:club: :club: :club: Zasady :club: :club: :club:

1. PROFIT = STAN_KOŃCOWY - STAN_POCZĄTKOWY
  2. Mam prawo do zachowania dla siebie 20% z łącznego profitu
  3. W przypadku braku profitu (ujemny profit) pieniądze pozostałe na koncie zostają zwrócone inwestorom a ja biorę dla siebie 0.00$ (ZERO)
  4. Niewykorzystane rebuye trafiają do puli i zostaną zwrócone pod koniec
  5. Płatności przyjmuję na PokerStars - esakyu (POLAND, avatar z dziadkiem)
  6. Jeżeli wyniknie sytuacja, która uniemożliwi mi rozegranie wszystkich turniejów - nieużyte pieniądze zwracam inwestorom
  7. Zobowiązuję się do uczciwego zarządzania otrzymanym kapitałem oraz przygotowaniem raportu z całego stakingu + pokazanie kluczowych rozdań z FT :fdrink.

Dodatkowo chciałbym dodać, że pieniądze z tej oferty nie będą przeznaczone na moje życie - jedzenie, dziwki czy koks _biggrin:.

Kontakt: skype: saqq89

:club: :club: :club: Zapraszam :club: :club: :club:

Zapraszam do zakupów, może właśnie dziś jest szczęśliwy dzień :)

:club: :club: :club: Inwestorzy :club: :club: :club:

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

esakyu - 50% - wpłynęło
asiarat - 15% - wpłynęło [+1.98$]
wlod4000 - 20% - wpłynęło [+2.64$]
Droocers - 10% - wpłynęło [+1.32$]
Maro85 - 5% - wpłynęło [+0.66$]

(W nawiasach nadwyżki, które podliczy się pod koniec dnia)

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
espantheon Autor wątku
espantheon
PokerStrategist

4 turnieje out:

z gorszą ręką:
AQ < KK
z lepszą ręką:
AJ<KT
A9<KQ
TT<KT

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

w takim razie szipnij tego za ziko,10 i będzie git :)

Odpowiedz
Cytat
espantheon Autor wątku
espantheon
PokerStrategist

Napisane przez asiarat

w takim razie szipnij tego za ziko,10 i będzie git :)

W planach mam szipnięcie 1+R ==> 13k$, jeśli o tym mowa to SPOKO, zrobi się.
Nie licząc jednego, no może 2 rozdań moja gra bardzo mi się dzisiaj podoba niestety nie pomagają starsy w żaden sposób, oszukują standardowo.

Jeden maluczki ITM póki co i jakieś -140$ w plecy

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

nie licz ze beda pomagały - od tego masz skilla .

a i zaim nie szipniesz tego 1.1 to nie otwieraj :sdrink

Odpowiedz
Cytat
espantheon Autor wątku
espantheon
PokerStrategist

Piwo otwarte i już 1kk żetonów w 3x-turbo :-) a przed chwilą spasowałem 77 na allin Greka (sick, Grecy nie potrafią grać).

:fuckyeah jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa :fdrink

wyblindowany w trzy dupy, no kurwa

Odpowiedz
Cytat
espantheon Autor wątku
espantheon
PokerStrategist

Wyniki:

8r może za bardzo się pośpieszyłem z allinem na 8BB, ale A4 na 8bb...
3r kradnę z SB... a tam KK mi pokazuje i tez dziekuje dobranoc, co do reszty to jakos tak dziwnie, w DETAILS możecie sami się przekonać...
I jeszcze w 1r się wyblindowałem przez bezkarcie :facepalm:

Wypłaty:

Wypłacam wam wszystko, zamierzam grać coś dopiero w niedzielę, więc jeżeli ktoś nadal na mnie liczy to w niedzielę koło południa powinno się co nieco pojawić.

Jeżeli ktoś oglądał, serdecznie proszę o komentarze dot. mojej gry, może się coś poprawi :(

Odpowiedz
Cytat